Jump to content
  • 0

aCis Geodata not working


Guarder

Question

I can hit trough walls

 

I downloaded the geodata again,replaced..still same sh1t

 

----------------------------------------------------=[ Geodata & Pathfinding ]
GeoEngine: Initializing...
GeoEngine: Loaded 0 L2D region files.
GeoEnginePathfinding: Loaded 55 node buffers.
CoordSynchronize = 1

1 or 2..doesnt matter still i can hit trough walls

Link to comment
Share on other sites

7 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
9 minutes ago, KIDutz said:

I can hit trough walls

 

I downloaded the geodata again,replaced..still same sh1t

 


----------------------------------------------------=[ Geodata & Pathfinding ]
GeoEngine: Initializing...
GeoEngine: Loaded 0 L2D region files.
GeoEnginePathfinding: Loaded 55 node buffers.

CoordSynchronize = 1

1 or 2..doesnt matter still i can hit trough walls

check thiss in server propertoes.AllowWater  if is true.

also check it and with -1 sunchronize

Link to comment
Share on other sites

  • 0
7 minutes ago, Red-Hair-Shanks said:

check thiss in server propertoes.AllowWater  if is true.

also check it and with -1 sunchronize

 

AllowWater is true.

Still the same with -1 coordsyncronize

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Well, I don't care that you have actually files there. I just pointed that it's NOT LOADED. So what do you expect?

 

Revert geoengine.properties. You removed (deactivated) the blocks.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now


×
×
  • Create New...