pirama Posted June 24, 2016 Posted June 24, 2016 (edited) opos leei kai to title pio movement tha sas arese pio poli san paixtis ? how method you like as player ? like java or like off Edited June 24, 2016 by pirama 1 Quote
pirama Posted June 24, 2016 Author Posted June 24, 2016 whats the difference retard? sto proto video briski pathfind kai paei sto npc opos kanoyn ta l2j pack sto deytero video den perni pathfind an patisis na milisis sto npc alla an patisis na paei dipla toy paei kaninika ides ta video kai den to prosekses ? :) Quote
xxdem Posted June 24, 2016 Posted June 24, 2016 katarxas exeis mperdepsei ta vid, to prwto einai me kalo pathfinding to deftero einai xwris pathfinding. katadefterwn aftoxtona eisai arwstos Quote
Red-Hair-Shanks Posted June 24, 2016 Posted June 24, 2016 katarxas exeis mperdepsei ta vid, to prwto einai me kalo pathfinding to deftero einai xwris pathfinding. katadefterwn aftoxtona eisai arwstos gt eisai skliros me to paidi ? p.s kai meta sou leei o elfocrash gt o kosmos dn kanei shares xaxaxaxaxa Quote
xxdem Posted June 24, 2016 Posted June 24, 2016 gt eisai skliros me to paidi ? p.s kai meta sou leei o elfocrash gt o kosmos dn kanei shares xaxaxaxaxa pou to vlepeis to share re stoke? Sto ena exei cellpathfinding sto alo exei kakogrameno pack i la9os configs Quote
pirama Posted June 24, 2016 Author Posted June 24, 2016 (edited) katarxas exeis mperdepsei ta vid, to prwto einai me kalo pathfinding to deftero einai xwris pathfinding. katadefterwn aftoxtona eisai arwstos malon mperdepses esy ayta poy diabazis kai blepeis sto proto video briski pathfind kai paei sto npc opos kanoyn ta l2j pack sto deytero video den perni pathfind an patisis na milisis sto npc alla an patisis na paei dipla toy paei kaninika ides ta video kai den to prosekses ? :) to proto ontos einai me kalo pathfind to deytero einai pali me pathfind ( apla den perni ta pathfind se oles tis periptosis ) se kapies periptosis paei kai kolaei ston tixo o player eno ta mob pernoyn kanonika pathfind afoy to les esy oti eimai arostos kati tha kseris kai mias kai i apopsi soy exei terastia simasia gia emena tha to kitaksw pou to vlepeis to share re stoke? Sto ena exei cellpathfinding sto alo exei kakogrameno pack i la9os configs plaka kanis etsi ? to oti einai to idio pack kai allazw to config den to blepeis ? sobara twra ? Video 1 OFFPathFinding = False Video 2 to kanw True OFFPathFinding = True file sinexise na grafis tetia exw liosi sto gelio axxaaxxaxaxxaxxaxaxa omg ti pathame sta kala kathoumena axxaxaaxxaaxax Edited June 24, 2016 by pirama Quote
Red-Hair-Shanks Posted June 24, 2016 Posted June 24, 2016 pou to vlepeis to share re stoke? Sto ena exei cellpathfinding sto alo exei kakogrameno pack i la9os configs ennow tin sumperifora sou ...pou na tolmisi na kanei share kapoios me esas tous "pro".... edw o allos kanei mia erwtisi kai ton krazete fantasou poso zwa eistai Quote
pirama Posted June 24, 2016 Author Posted June 24, 2016 ennow tin sumperifora sou ...pou na tolmisi na kanei share kapoios me esas tous "pro".... edw o allos kanei mia erwtisi kai ton krazete fantasou poso zwa eistai re c to na me kraksi kai na exei dikio den me pirazi alla aytos koimate orthios ( kai toy exw pi na min baraei enesis sta matia ) den akoyei Quote
xxdem Posted June 24, 2016 Posted June 24, 2016 (edited) ennow tin sumperifora sou ...pou na tolmisi na kanei share kapoios me esas tous "pro".... edw o allos kanei mia erwtisi kai ton krazete fantasou poso zwa eistai na mi to paizei eksipnos o sigkekrimenos re c to na me kraksi kai na exei dikio den me pirazi alla aytos koimate orthios ( kai toy exw pi na min baraei enesis sta matia ) den akoyei epimeneis e? To ksereis oti to pathfinding se NPC einai feature apo 2005 kai eksartate ka9ara apo tin piotita tis Geodata? Edited June 24, 2016 by xxdem Quote
pirama Posted June 24, 2016 Author Posted June 24, 2016 (edited) na mi to paizei eksipnos o sigkekrimenos epimeneis e? To ksereis oti to pathfinding se NPC einai feature apo 2005 kai eksartate ka9ara apo tin piotita tis Geodata? feature poy ? stoys l2j h ston off ? gt ston official akoma kai simera pathfind den briski gia na milisi o pextis sta npc ( mporis na to dokimasis ) 8 post kai kanenas na min moy leei pios tropos tha toy arese san paixtis :( Edited June 24, 2016 by pirama Quote
Red-Hair-Shanks Posted June 24, 2016 Posted June 24, 2016 na mi to paizei eksipnos o sigkekrimenos as to paizei oti 8elei dn mporei na tou pei kaneis tpt. anyway dn 8a tsakw8o mazi sou. apla eseis pou exete gnwseis 3ekiniste na boh8ate kai oxi na krazete(dn to lew mono gia esena) Quote
valanths1990 Posted June 24, 2016 Posted June 24, 2016 edw pas na kaneis ena share kai sou lene einai part tou maxcheaters an sinexisis tha fas ban kai otan se vrizoun.. kai kaneis report entaksei idiot se eipe ti eipe.... den einai oi leksi alla o tropos. xdem eisai terma stokos kai kathisterimenos opws kai merikoi alloi pou me ton tropo sas apotrepete atoma na kanoun shares eite afta einai kalo gramena eite oxi. pou oxi mono share den kserete ti simeni alla krazete kiolas kathisteres gia afto kai den prokite na pate pote mprosta eiste toso kolimeni oso den paei. Quote
pirama Posted June 24, 2016 Author Posted June 24, 2016 (edited) eiste toso kolimeni oso den paei. se osa den exw sto Quote exeis apolito dikio ( idika gia ta report ) alla edw exeis adiko o sigkekrimenos einai kamenos apo ta narkotika [onTopic] emena to proto video moy aresi re paidia :) Edited June 24, 2016 by pirama Quote
xxdem Posted June 24, 2016 Posted June 24, 2016 edw pas na kaneis ena share kai sou lene einai part tou maxcheaters an sinexisis tha fas ban kai otan se vrizoun.. kai kaneis report entaksei idiot se eipe ti eipe.... den einai oi leksi alla o tropos. xdem eisai terma stokos kai kathisterimenos opws kai merikoi alloi pou me ton tropo sas apotrepete atoma na kanoun shares eite afta einai kalo gramena eite oxi. pou oxi mono share den kserete ti simeni alla krazete kiolas kathisteres gia afto kai den prokite na pate pote mprosta eiste toso kolimeni oso den paei. ante apo dw re blaka pou 9a me peis kai stoko, pou to ides to share re panivlaka? Quote
Recommended Posts