MaXZoR Posted April 16, 2015 Posted April 16, 2015 exw ton server anoixto kai ta ports kanonika xwris no ip pos to kanw na mpenei me ini me no ip ?
0 Nightw0lf Posted April 16, 2015 Posted April 16, 2015 an kai exei pola guides... katevazeis to no-ip kaneis register ena name myserver.no-ip.org paradeigma kai auto to name to vazeis sto no-ip trexeis to client ston server (logika ston ipologisti sou) kai kanoun oloi connect sto no-ip kai otan alazei i IP sou tote ananewnei automata
0 MaXZoR Posted April 16, 2015 Author Posted April 16, 2015 thnx me voithises polu me afto eixa dei guide alla eleipe kati pantos tr egine
0 MaXZoR Posted April 16, 2015 Author Posted April 16, 2015 prepei na exw to programa tou no-ip anoixto sinexeia ? gia na exei login o server?
0 ZaNteR Posted April 17, 2015 Posted April 17, 2015 FYI to no-ip einai bannarismeno se merikes xwres, ama pote theliseis na to xrisimopoieiseis se public server tha exeis provlimata.
0 Nightw0lf Posted April 17, 2015 Posted April 17, 2015 FYI to no-ip einai bannarismeno se merikes xwres, ama pote theliseis na to xrisimopoieiseis se public server tha exeis provlimata. kai to video tis joulias einai apagorevmeno se merikes xwres ti simenei auto? den tha anoiksw server?
Question
MaXZoR
exw ton server anoixto kai ta ports kanonika xwris no ip pos to kanw na mpenei me ini me no ip ?
6 answers to this question
Recommended Posts