Jump to content

Recommended Posts

Posted

Και επειδή δεν έπιασες το point, το να ακούει κάποιος αυτή τη μουσική δείχνει κάτι και για το μορφωτικό του επίπεδο(για να μην πω για το νοητικό και φανώ κακός). 

μην γίνεσαι φασίστας και ρατσιστής φίλε μου ... θα κρίνεις κάποιον από το τι ακούει?

χμμμ

Posted

για αυτό πάει κατά διαόλου η χώρα , από δήθεν ανάρχες σαν εσένα , που άμα τους βγάλω έξω το παλαμάρι μου θα αρχίσουν να τρέχουν πανικόβλητοι και τα καυλόσπυρα που έχουν στην μούρη από την αγαμία θα σπάσουν από τον φόβο τους ...

αίσχος ... 

Ε ε ε γαμιά κατούρα και λίγο μη μας πάθεις τίποτα βλάκα. 

Posted

μην γίνεσαι φασίστας και ρατσιστής φίλε μου ... θα κρίνεις κάποιον από το τι ακούει?

χμμμ

Μου θυμίζεις τους βλάκες που βλέπω και σχολιάζουν σε διάφορα site και λένε αυτά ακριβώς τα πράγματα όλα τα ανάγουν στον ρατσισμό. Δεν είναι ρατσισμός ηλίθιε, δηλαδή θες να μου πεις ότι όποιος πάει μόνο σε ελληνάδικα είναι τέρας μορφώσεως; Είσαι ηλίθιος αγόρι μου; Δηλαδή όλοι αυτοί οι κλαρινογαμπροί της ΔΑΠάρας είναι μορφωμένοι; Γαμώ την πουτάνα μου σήμερα, δεν τον πιάσαμε τον πάτο ακόμα.

Posted

Μου θυμίζεις τους βλάκες που βλέπω και σχολιάζουν σε διάφορα site και λένε αυτά ακριβώς τα πράγματα όλα τα ανάγουν στον ρατσισμό. Δεν είναι ρατσισμός ηλίθιε, δηλαδή θες να μου πεις ότι όποιος πάει μόνο σε ελληνάδικα είναι τέρας μορφώσεως; Είσαι ηλίθιος αγόρι μου; Δηλαδή όλοι αυτοί οι κλαρινογαμπροί της ΔΑΠάρας είναι μορφωμένοι; Γαμώ την πουτάνα μου σήμερα, δεν τον πιάσαμε τον πάτο ακόμα.

Εσύ δηλαδή ρε μπετόβλακα που είσαι μορφωμένος τι ακούς? γαμω το σπίτι σου βλακα 

Posted

Εσύ δηλαδή ρε μπετόβλακα που είσαι μορφωμένος τι ακούς? γαμω το σπίτι σου βλακα 

Σίγουρα όχι ελληνικά σκυλάδικα και έντεχνο. Σου ετοιμάζω μία φασολάδα τώρα να μου κλάσεις μία μάντρα γιατί βλέπω ότι εσύ γαμάς πολύ.

Posted

Όσο μπορώ .. Σε αντίθεση με σένα από ότι καταλαβαίνω .. μάλλον πρέπει να το σκεφτείς κάποτε .. ελπίζω να μην τα λες και παρα έξω αυτά .. γιατί κατα κάποιο τρόπο σε συμπαθώ .. μου φτιάχνεις την μέρα !

Posted

Όσο μπορώ .. Σε αντίθεση με σένα από ότι καταλαβαίνω .. μάλλον πρέπει να το σκεφτείς κάποτε .. ελπίζω να μην τα λες και παρα έξω αυτά .. γιατί κατα κάποιο τρόπο σε συμπαθώ .. μου φτιάχνεις την μέρα !

Αν δεν ακούς σκυλάδικα και κράζεις το μορφωτικό επίπεδο των Ελλήνων δε γαμάς.

-Nevermore 2014.

Posted

Ο άλλος κρίνει τον άλλο αν γαμάει σε ένα forum. Εγώ απ'ότι καταλαβαίνω το μόνο σου επίτευγμα είναι αυτό, ότι βρίσκεις μία τρύπα και βάζεις το πουλί σου μέσα. Τόσο κόμπλεξ χαχαχαχαχαχα

Posted

Αν δεν ακούς σκυλάδικα και κράζεις το μορφωτικό επίπεδο των Ελλήνων δε γαμάς.

-Nevermore 2014.

εγώ όπως σου ξανά είπα δεν ακούω σκυλάδικα ...

αλλά αυτό είναι το επίπεδο σου ... 

Posted

ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑ ΤΟΥ FORUM ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΑΜΙΑ, ΤΟΙΧΟ ΤΟΙΧΟ ΟΛΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΕΙ Ο NEVERMORE!

Posted

εγώ όπως σου ξανά είπα δεν ακούω σκυλάδικα ...

αλλά αυτό είναι το επίπεδο σου ... 

Στα αρχίδια μου ρε βλάκα τι με νοιάζει; Εγώ λέω για το συμπέρασμα που έβγαλες ότι δε γαμάω. 

Posted

και μην γράφεις με CAPS , μας δείχνεις το rage σου  ..

τσοπάνη ...

Ποιο rage μωρή κακομοίρα; Απλά τονίζω τη γελοιότητα σου το πόσο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ είσαι γαμώ το μουνί που σε πέταγε.

Posted

Στήσε κωλαράκι τώρα έρχονται να σε πάρουν παρτούζα ο Μπουμπούκος και ο Βορίδης.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...