prezicator Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 God. pai de ce ? ca nu am primit nici un warn , nimik ... :( Quote
Trance Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 pai de ce ? ca nu am primit nici un warn , nimik ... :( Probabil era prea "asslicking" feedback-ul. Quote
prezicator Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 traitzear tie, sa fii sanatos! da-mi si mie ultima revizie ca sai dau share :)))))) nu nu nu :D Quote
Karasu Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 (edited) ala are 7 posturi si si-a cumparat VIP om nebun :)) // cam atat costa puscaria asta de pack acuma ,de la 150e la 25e:)) "din cauza mea, da de unde..." Cum drq ii mai tzine topicu lu ala pe forum? plateste ? Dak as fi gmod ias da instant junk la un asemenea scammer "sa zica mersi ca nu i-as da ban" Edited September 24, 2014 by Karasu Quote
Trance Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 ala are 7 posturi si si-a cumparat VIP om nebun :)) // cam atat costa puscaria asta de pack acuma ,de la 150e la 25e:)) "din cauza mea, da de unde..." Cum drq ii mai tzine topicu lu ala pe forum? plateste ? Dak as fi gmod ias da instant junk la un asemenea scammer "sa zica mersi ca nu i-as da ban" Le-am dat junk la multe deja, il mai las putin, sa vad ce si cum. Daca e dupa mine, raman doar 3-4 topics in tot marketplace-ul. Quote
Karasu Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 (edited) Iara plange nevermore la admini pentru stergere Singura solutie e sa-i dau share la pack inca o data da uite prezicator e baiat rau ,nu vrea sa-mi dea acadeaua :( sa o impart cu comunitate :))) Edited September 24, 2014 by Karasu Quote
`NeverMore Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 hmm acest google translate poate face magie Quote
Nervos Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 hmm acest google translate poate face magie not really.. Quote
Karasu Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 hmm acest google translate poate face magie get lost trasheunion :gusta: //delete yourlife Quote
prezicator Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 (edited) ala are 7 posturi si si-a cumparat VIP om nebun :)) // cam atat costa puscaria asta de pack acuma ,de la 150e la 25e:)) "din cauza mea, da de unde..." Cum drq ii mai tzine topicu lu ala pe forum? plateste ? Dak as fi gmod ias da instant junk la un asemenea scammer "sa zica mersi ca nu i-as da ban" cand mi-am facut eu cont aici in 2010 .. tu te-ai mai jucat 3 ani leapsa , calmeazate, problemele unui server nu vin numai de la pack , daca esti bun stii sa le rezolvi si sa iti tii si playerii :) peace ! Edited September 25, 2014 by prezicator Quote
Recommended Posts