CryStaliN Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 vin la ct fara masina :(((((((((( doamne si am atatea bagaje. Imi e rau doar cand ma gandesc
Sido Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 Imi e rau doar cand ma gandesc E bine ca am rezolvat fara probleme cu asigurarea lu' ala :)
CryStaliN Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 E bine ca am rezolvat fara probleme cu asigurarea lu' ala :) Asigurare ptr ce ? ai facut accident ? (parca stiu ceva dar am uitat la cate am pe cap =DD)
Sido Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 Asigurare ptr ce ? ai facut accident ? (parca stiu ceva dar am uitat la cate am pe cap =DD)M-a agăţat un taxi de la aripa faţă până la bară spate, e julită toată :(
Sido Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 @trance, stii ca nu-s eu cu din alea :) @stereotype, mai tot timpul am fost plecat sau am lucrat cand au fost concerte prin ct :( ieri parca a fost chimie in hells :(
Trance Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 @trance, stii ca nu-s eu cu din alea :) @stereotype, mai tot timpul am fost plecat sau am lucrat cand au fost concerte prin ct :( ieri parca a fost chimie in hells :( FUCK YOU THEN!
CryStaliN Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 (edited) M-a agăţat un taxi de la aripa faţă până la bară spate, e julită toată :( Naspa boss :( @trance, stii ca nu-s eu cu din alea :) @stereotype, mai tot timpul am fost plecat sau am lucrat cand au fost concerte prin ct :( ieri parca a fost chimie in hells :( Hells arata ca pula,eu credeam ca e club de pe timpul lui ceasca si a ramas in paragina.Nu mi-a venit a crede cand am auzit ca inca e deschis si ca vin multe pizde bune + ca bautura cica e ieftinache. (nu ca in le gaga sau ego :D) Edited October 18, 2014 by CryStaliN
Sido Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 Naspa boss :( Hells arata ca pula,eu credeam ca e club de pe timpul lui ceasca si a ramas in paragina.Nu mi-a venit a crede cand am auzit ca inca e deschis si ca vin multe pizde bune + ca bautura cica e ieftinache. (nu ca in le gaga sau ego :D) ce-i drept eu nu ma prea plimb prin cluburi, ceva cafea pe la crema si jos in port un fresh. legat de hells, chiar nu mi se pare ieftineala acolo, mai dragut e mai sus la pheonix 1 si mult mai avantajos pentru buzunar (tinand cont de faptul ca-mi trebuie gume de iarna), dar da, vin fete bune si e mai ieftin decat la gaga si restul (restul de unknown pentru mine, frateli, crazy, care dracului mai e) :))
CryStaliN Posted October 19, 2014 Posted October 19, 2014 ce-i drept eu nu ma prea plimb prin cluburi, ceva cafea pe la crema si jos in port un fresh. legat de hells, chiar nu mi se pare ieftineala acolo, mai dragut e mai sus la pheonix 1 si mult mai avantajos pentru buzunar (tinand cont de faptul ca-mi trebuie gume de iarna), dar da, vin fete bune si e mai ieftin decat la gaga si restul (restul de unknown pentru mine, frateli, crazy, care dracului mai e) :)) Am dat 25 de lei acum 3 zile pe un Red bull si o bere aici in mamaia :)) deci din cauza asta ziceam ca e ieftinache :)))
Recommended Posts