twinkie Posted June 23, 2017 Posted June 23, 2017 spam amre. n-o mai postat nimeni nimic de ceva vreme. nici eu Quote
Ioane Posted July 3, 2017 Posted July 3, 2017 Trance...am nevoie de un ajutor...ma ajuti sa dau report la un scammer?:)) Quote
Ioane Posted July 3, 2017 Posted July 3, 2017 Mi-am luat un adrenaline care cica merge pe L2Era...nah, pana la urma tipul mi-a zis abia dupa ce i-am trimis banii ca merge doar pe win 7. apoi ca nu mai merge ca trebuie fix ca pula mea..etc...si acum sunt nervos la culme...vreau doar sa-l vad pe ala cu ban. Quote
Sido Posted July 4, 2017 Posted July 4, 2017 Mi-am luat un adrenaline care cica merge pe L2Era...nah, pana la urma tipul mi-a zis abia dupa ce i-am trimis banii ca merge doar pe win 7. apoi ca nu mai merge ca trebuie fix ca pula mea..etc...si acum sunt nervos la culme...vreau doar sa-l vad pe ala cu ban. Eu nu inteleg de ce nu l-ai luat de pe site-ul lor oficial. Quote
Ioane Posted July 4, 2017 Posted July 4, 2017 Pentru ca cel plătit de pe site-ul oficial nu merge pe l2era. Quote
Sido Posted July 4, 2017 Posted July 4, 2017 adica nu merge cel oficial si merge unul fake? :dat: eu nu ma pricep, dar am un prieten care a mai folosit si spunea ca odata ce platesti, platesti sa ti-l faca pentru un server anume. intra el la tine in pc si-ti face toate setarile. Quote
Ioane Posted July 4, 2017 Posted July 4, 2017 N-are treaba cu asta. Aia e configuratie pentru anumite servere pentru script-uri. Sunt servere care au sguard bun si nu merge adrenaline. De ex pe L2Era merge adrenalinu cracuit cu niste setari speciale in systemu-l celor de la L2Era...Cel platit nu merge. Il am si ala:)) Quote
Recommended Posts