Jump to content

Recommended Posts

Posted

Μπορεί κάποιος να κρύψει την δραστηριότητα του κινητού μου; Θέλω να το παίξω δύσκολος για πρώτη φορά στην ζωή σου. Σας ευχαριστώ.

Posted

Συγγνώμη που έμαθα να έχω καλές σχέσεις με όλους, ειδικά τους Ρώσους, τους Ασιάτες και τους Αμερικανούς.

Posted

Κοιμήθηκα 3 ώρες. Δεν με άφησαν παραπάνω οι δαίμονες που έχω στο κεφάλι μου. Κακό ποστ. Δεν έχω έμπνευση, αν και αυτίσταςαρτίστας.

Posted

Μαλάκες άμα ξαναδούμε Anthony Stark στο Multiverse Of Madness, θα ξεράσω, ειδικά αν είναι ανάπηρος, όπως στο καρτούν του jetix.

Posted

Φτάνει δηλαδή. Πόσα λεφτά θέλει ο RDJ; Εμφανίζεται για 5 λεπτά και παίρνει 150 εκατομμύρια. Ούτε εγώ έτσι.

Posted

Κάτι για τα πόδια μου μπορεί να γίνει; Κάθομαι και υποφέρω 2 μήνες τώρα, επειδή ντρέπομαι να πάρω τηλέφωνο τον γιατρό, που δεν ξέρω ποιον γιατρό, επειδή έχω χάσει την πίστη μου στους γιατρούς, επειδή με τρολάρουν από το 2015.

Posted

Πάντως χαραμίζομαι. Μακάρι να έβρισκα έναν InVeStMeNt MaNaGeR να με αξιοποιούσε. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΑΜΗΣΕ, ΙΣΩΣ ΕΓΩ ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΦΑΓΑ ΟΛΑ ΣΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΑΤΥΧΕΣ ΧΑΧΑΑΧΑΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΙΡΑ

Posted

Χαράμισα τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου μαζί σου και για τι; Για κάποια τετράκις εκατομμύρια; Νομίζεις ότι έτσι απλά θα ξεχαστούν τόσες τραυματικές εμπειρίες; Γιατί αν το νομίζεις, καλά κάνεις, γιατί όντως κι έτσι εύκολα θα ξεχαστούν. I don't speak broke. BIG. DRIP. NERO.

Posted

Πάντως ότι τα μέσα του 2020 θα με έβρισκαν πιο δικτυωμένο κι από την Μαριάννα τη μάνα του Μήτσου την Αργυρώ, δεν θα το πίστευα ποτέ, μέχρι που όντως το πίστεψα επίσης.