MiraDBZ Posted April 15, 2020 Posted April 15, 2020 Παιδιά καλή η εξόρυξη δεδομένων, αλλά φτάνει. Μου έχετε κλέψει όλες μου τις ατάκες, τις οποίες κι εγώ έκλεψα από την Αίγυπτο, αλλά δεν πειράζει, αλλά πειράζει εμένα.
MiraDBZ Posted April 15, 2020 Posted April 15, 2020 Κάτσε να το σιγουρέψουμε. Εγώ είμαι netflix ή disney+;
MiraDBZ Posted April 15, 2020 Posted April 15, 2020 Just now, MiraDBZ said: Κάτσε να το σιγουρέψουμε. Εγώ είμαι netflix ή disney+; Mεπιαχσάν τα υπαρξιακά μου πάλι.
Ugleethyn Posted April 15, 2020 Posted April 15, 2020 3 hours ago, Whispering Tales said: Τι να κανει ban ο βλακας ρε.. Δωστου ενα mazda να οδηγησει τον ΠΡΟΚΑΛΩ Ευκολο-οδήγητα τα Mazda.. 3 hours ago, Designatix said: Δεν ξέρω να οδηγώ αμάξι, τσάμπα κάθετε το δίπλωμα 2 χρόνια τώρα απορώ γιατί μου το έδωσαν Για κάνε σεξ στο παλιόπαπο να δούμε αν θα σου αρέσουν τα αυτοκίνητα ........ 1
MiraDBZ Posted April 15, 2020 Posted April 15, 2020 ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΚΙΠΑΡΕΙΣ ΧΤΥΠΟΥΣ;
MiraDBZ Posted April 15, 2020 Posted April 15, 2020 Just now, MiraDBZ said: ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΚΙΠΑΡΕΙΣ ΧΤΥΠΟΥΣ; ΓΙΟΥΓΚΙΟ ΒΛΕΠΩ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΤΙ ΘΕΣ ΤΩΡΑ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΣΟΥ ΤΟ ΤΡΑΓΙΟ ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΟΡΝΗ ΕΚΔΕΙΔΓΚΣΜΩΕΝΗ ΑΝΤΕ ΠΗΔΗΞΟΥ ΜΕ ΟΠΟΙΝ ΘΕΣ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΩ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙ-ΑΝΤΙ-ΧΡΙΣΤΟ. ΤΡΑΒΑ ΠΕΘΑΝΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΔΩ ΚΑΤΙ, ΤΙ ΘΑ ΔΩ; ΡΗΤΟΡΙΚΗ Η ΕΡΩΤΗΣΗ. ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙΣ, ΠΟΡΝΗ.
MiraDBZ Posted April 15, 2020 Posted April 15, 2020 Just now, JaharakaL said: Ρε μαλακα Romeo ακομα ζεις γαμω το σπιτι μου; Πες της να σταματήσει να μαλακίζεται. Σε παρακαλώ. Θέλω να χαλαρώσω λίγο.
MiraDBZ Posted April 15, 2020 Posted April 15, 2020 Just now, JaharakaL said: Παυλο εγω που ειμαι 1.90 ειμαι καλα; Ναι ρε. Ιδανικό ύψος για spg.
Recommended Posts