Exte. Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 kalimera ... kai esy eisai apo to 2008 .. mikros eisai kai esy 9 χρονια και δεν σκεφτηκες να κανεις rename με σωστη ορθογραφια, αγραμματος τουλαχιστον Quote
AccessDenied Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 Joined: 02-December-15 και μου μιλας για το '12 αι μωρε παπια κανε edit αυτα που λες θα μπει κανεις και θα σε κατηγορησουνε για πνιγμο αν πινει νερο η κανενα χυμο. Crawl back to your cave. Quote
AccessDenied Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 Μιλας σε εναν απο τους OG του mxc, δειξε τον σεβασμο που αρμοζει Παρτον Quote
Dask Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 O άλλο βρήκε ένα account με παλιά ημερομηνία και νομίζει πως είναι factor έτσι απλά. Quote
pirama Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 9 χρονια και δεν σκεφτηκες να κανεις rename με σωστη ορθογραφια, αγραμματος τουλαχιστον ayti einai h sosti orthografia gia to name poy epeleksa edw kai 12 xronia kai oxi edw kai 9 opos les Quote
AccessDenied Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 9 χρονια και δεν σκεφτηκες να κανεις rename με σωστη ορθογραφια, αγραμματος τουλαχιστον Κοιτα ο τελευταιος που προσπαθησε να μου την πει κατεληξε να γλειφει τον maxtor για unban και μετα 2-3 μερες εφαγε 8 ban σε 8 account θες να παιξουμε γλυκουλη μου παλιουρα? Quote
Exte. Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 Κοιτα ο τελευταιος που προσπαθησε να μου την πει κατεληξε να γλειφει τον maxtor για unban και μετα 2-3 μερες εφαγε 8 ban σε 8 account θες να παιξουμε γλυκουλη μου παλιουρα? wew Quote
Dask Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 Όταν καταλάβεις ότι δεν μας ενδιαφέρει το ban ή οτιδήποτε έχει σχέση με mxc ίσως θα μπορούσες να μας πεις κάτι κι εσύ Quote
pirama Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 (edited) Όταν καταλάβεις ότι δεν μας ενδιαφέρει το ban ή οτιδήποτε έχει σχέση με mxc ίσως θα μπορούσες να μας πεις κάτι κι εσύ afoy den se endiefere gt eixes zalisi prin kana mina na se kanoun unban ? kai eixes bali ki allous na zitane unban gia parti soy Edited September 7, 2016 by pirama Quote
AccessDenied Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 wew Λεγε παλιουρα θες να παιξουμε? εγω κ εσυ ? :) Quote
Exte. Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 Όταν καταλάβεις ότι δεν μας ενδιαφέρει το ban ή οτιδήποτε έχει σχέση με mxc ίσως θα μπορούσες να μας πεις κάτι κι εσύ Μα εχει κανει 8 ban σε 8 accounts!! Quote
AccessDenied Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 Ελα παπια τι εγινε ενιωσες ενα chill να διαπερνα απο το νοτιαιο μυελο στη κηλη του μεσοσπονδυλιου δισκου? Quote
Exte. Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 Ελα παπια τι εγινε ενιωσες ενα chill να διαπερνα απο το νοτιαιο μυελο στη κηλη του μεσοσπονδυλιου δισκου? Quote
Recommended Posts