Dask Posted September 5, 2016 Posted September 5, 2016 Γιατί, τι ψάχνεις; Να σε βοηθήσω εγώ. Εσύ δε ξέρω τι ακριβώς τσουτσέκι παριστάνεις. Τη μία γράφεις 800 σειρές και το παίζεις σοβαρός, την άλλη ειρωνεύεσαι και προσπαθείς απελπιστικά πολύ να γίνεις αστείος πετάγοντας μαλακίες όπως την παραπάνω. Το λυπηρό είναι ότι δε το κάνεις για τρολλ, αλλά είσαι όντως ηλίθιος. Quote
SirLionheart Posted September 5, 2016 Posted September 5, 2016 Εσύ δε ξέρω τι ακριβώς τσουτσέκι παριστάνεις. Τη μία γράφεις 800 σειρές και το παίζεις σοβαρός, την άλλη ειρωνεύεσαι και προσπαθείς απελπιστικά πολύ να γίνεις αστείος πετάγοντας μαλακίες όπως την παραπάνω. Το λυπηρό είναι ότι δε το κάνεις για τρολλ, αλλά είσαι όντως ηλίθιος. Μπορεί να πάσχω από τον σύνδρομο πολλαπλής προσωπικότητας. Quote
SirLionheart Posted September 5, 2016 Posted September 5, 2016 Το πολύ το κυρ ελέησον, το βαριέται κι ο παπάς. Αν ήταν να βριζόμασταν μόνο, τι νόημα θα είχε. Quote
AccessDenied Posted September 5, 2016 Posted September 5, 2016 Μπα, απλά τράβα σε κάνα μπουδέλο. Dask γιατι δεν κανεις σχεση με την Katherine να στρωσεις? Φαινεται ισορροπημενη κοπελα, βλεπει και vampire diaries ειναι και gold member μια χαρα θα σ παει. Quote
AccessDenied Posted September 5, 2016 Posted September 5, 2016 (edited) Δε μ'αρέσουν τα τραβέλια. Με `Sanctus ? Edited September 5, 2016 by AccessDenied Quote
AccessDenied Posted September 5, 2016 Posted September 5, 2016 Δε μ'αρέσουν τα τραβέλια. Sanctus δεν ειναι τραβελι ειναι γλυκουλααααααααααααααα ελα τωρα μην το παιζεις κ εσυ δυσκολος.. σκεψου οτι θα κανετε αγκαλιτσες κ μετα θα παιζετε lol :3 Quote
krauser12345 Posted September 5, 2016 Posted September 5, 2016 (edited) name=]"]] Δε μ'αρέσουν τα τραβέλια. μην είσαι ρατσιστής.Στα παιδιά ίσως αρέσει αυτό. Edited September 5, 2016 by krauser12345 Quote
Xplicit7 Posted September 6, 2016 Posted September 6, 2016 Μεγάλος τρολας ο AccessDenied. PepeLUL Quote
Xplicit7 Posted September 6, 2016 Posted September 6, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=T3MY1BUNf2Q subscribe πουτάνες Θα σέβεστε πουτάνες. Quote
Recommended Posts