Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ναι γιατί θα το δουν 5 άτομα και θα γίνει κάτι

Δεν θελω ρε συ ειχα κανει troll accounts οπως αυτο νταξει παλια ειχε πλακα κ αν δεις εχει σταματησει εδω και 1 χρονο..  τωρα δεν πια.. σιχαθηκα trolling κλπ

anyway τα λεμε αλλη φορα 

Posted

Και εγώ έχω πόσα αιτήματα φιλίας από γύφτους και αλβανούς αλλά δεν ποσταρα το fb μου 4Head

0xa0ax0xa0xa0xa

0

Posted

Και εγώ έχω πόσα αιτήματα φιλίας από γύφτους και αλβανούς αλλά δεν ποσταρα το fb μου 4Head

έπρεπε να είχες μετακομίσει εδώ και 500 χρόνια μπας και γλιτώσεις

Posted

re malaka giannaki de se krazw epidi eisai gia ton POUTSO sto fb apla epidi prospa9eis na to paikseis gkomena kai einai aidiastiko na vlepeis 2 malakes 20+ xronwn gay i mi na antalazoun glukologa sto mxc ka9imerina. Giafto lew kourases, ntaksei eisai mia gamimeni aderfi, apla pare xampari oti den 9a vreis gkomeno apo to MXC giati edw agamita zwa kikloforoun pou otan se doun apo konta me tin perouka 9a figoun trexontas.

Mpes se kana Gay club gnorimiwn na isixasoume kai emeis kai esy na desei to pragma giati pragmatika kourases

PS: Mi to pareis strava einai pragmatika to monadiko post pou sou milaw sovara

Posted

re malaka giannaki de se krazw epidi eisai gia ton POUTSO sto fb apla epidi prospa9eis na to paikseis gkomena kai einai aidiastiko na vlepeis 2 malakes 20+ xronwn gay i mi na antalazoun glukologa sto mxc ka9imerina. Giafto lew kourases, ntaksei eisai mia gamimeni aderfi, apla pare xampari oti den 9a vreis gkomeno apo to MXC giati edw agamita zwa kikloforoun pou otan se doun apo konta me tin perouka 9a figoun trexontas.

Mpes se kana Gay club gnorimiwn na isixasoume kai emeis kai esy na desei to pragma giati pragmatika kourases

PS: Mi to pareis strava einai pragmatika to monadiko post pou sou milaw sovara

Mi milas etsi kavliari mu

Posted

Mi milas etsi kavliari mu

-.-

honey emeis mia mera 9a ta poume apo skype, arkei na einai vrady ksereis esy :* :3 :3