๖ۣۜYoung ๖ۣۜthug Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 10 χρόνια aepvp λογικό να αγόρασες 5.000 ευρώ pc :lol:
JustThis Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 Κλαινε οι αλλοι για τα fps στο cs .. παιχνιδι που τα μοντελα ειναι 2 texture... πφφ βαλτε κανενα crysis 3 4k full anti και παιχτε με 2 fps
xxdem Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 Κλαινε οι αλλοι για τα fps στο cs .. παιχνιδι που τα μοντελα ειναι 2 texture... πφφ βαλτε κανενα crysis 3 4k full anti και παιχτε με 2 fps me 3 titan X amfivalw an to paiksw 2 fps
๖ۣۜYoung ๖ۣۜthug Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 Κλαινε οι αλλοι για τα fps στο cs .. παιχνιδι που τα μοντελα ειναι 2 texture... πφφ βαλτε κανενα crysis 3 4k full anti και παιχτε με 2 fps δεν παίζω παιχνίδια γιατί καίγομαι πολύ την τελευταία φόρα που έπαιξα god of war στο playstation στο σπίτι της κοπέλας μου έπαιζα 3 βράδια συνεχόμενα και δεν προλάβαμε να κάνουμε σεξ...
๖ۣۜYoung ๖ۣۜthug Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 δεν μπορούσα ούτε να κοιμηθώ ήθελα να το τερματίσω,τελικά κόλλησα τελευταία μέρα στην τελευταία πίστα και με το ασανσέρ και ούτε το τερμάτισα και μου έχουν μείνει ψυχολογικά δεν έπρεπε να μου το θυμίσεις
๖ۣۜYoung ๖ۣۜthug Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 den exeis psixologika ka9isterimenos eisai ψυχολογικά είναι
bravetobe Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 (edited) BAN THAT DUDE. Ela enas mod ban auto to zwo,pou mpenei sto maxcheaters kai to paizei koniordos. Δεν χρειάζεται να είσαι ιδιαίτερα κάλος στα μαθηματικά για να γίνεις προγραμματιστης Edited June 8, 2016 by bravetobe
๖ۣۜYoung ๖ۣۜthug Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 BAN THAT DUDE. Ela enas mod ban auto to zwo,pou mpenei sto maxcheaters kai to paizei koniordos. re file min kleveis signatures
Recommended Posts