MeVsYou Posted May 24, 2016 Posted May 24, 2016 Ειχα δει chat που εκανε αλλα ειπε δεν θα βρισω αλλο και ειχε γραψει μια ιστορια για 1 ονειρο που ειχε κ μετα ο maxtor του εριξε ban lol για μια ιστορια :D ναι, για χαζό τον έχεις τον Maxtor... Έλα μωρέ, λες και δεν τους ξέρεις όλους αυτούς. Θα μπουν, θα πουν μια μλκια, αν ζει ή πεθαίνει το forum, θα νιώσουν όμορφα και μέτα καληνύχτα.
๖ۣۜYoung ๖ۣۜthug Posted May 24, 2016 Posted May 24, 2016 Φίλε dask πολυ τον πάω αυτόν . kai egw ton paw idika sto soloque otan epeze duo me ton snoopi 2k elo tous eixa ksezoumisei
Elfo Posted May 24, 2016 Posted May 24, 2016 Ποιος ηταν ενας χρηστης ξεχασα το ναμε του πηγαινε καπως ο Dusk? ο αλλος dusk? TON EUTHXH DEN THA TON KSANAPIASEIS STO STOMA SOU!!! TON EUTHXH
Justice Posted May 24, 2016 Posted May 24, 2016 TON EUTHXH DEN THA TON KSANAPIASEIS STO STOMA SOU!!! TON EUTHXH Βασικά πρέπει να φοβάται μην γίνει το αντίθετο .
AccessDenied Posted May 24, 2016 Posted May 24, 2016 Βασικά πρέπει να φοβάται μην γίνει το αντίθετο . χα0χαχα0χα0 μαναρι μου δεν εχεις ιδεα τι ειμαι ικανος να κανω πιστευεις υπαρχει dask που μπορει να μου την πει χα0χα0 θα τον κανω να χορευει στο ρυθμο μου σε λιγοτερο απο 2 λεπτα TON EUTHXH DEN THA TON KSANAPIASEIS STO STOMA SOU!!! TON EUTHXH Φίλε dask πολυ τον πάω αυτόν . Για μαζεψου λιγο.. εμενα πας οχι αυτον οκ?... αντε τελιωνε τωρα.. DRAKE #22203 addpls Ποιος στο διαολο ειναι αυτος που εχεις προφιλ αρχιζω και ζηλευω..
AccessDenied Posted May 24, 2016 Posted May 24, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=2c_O70_N-1c ela sobara tora allaxe eikona profil... dn antexw na blepw auti ti fatsa 8a paratisw to forum ... einai san na leei "esena se gka**** ti mpoufan ~.~"
Katherine Posted May 24, 2016 Posted May 24, 2016 Otan ta mage t server s pane melee form... Kappa New meta
AccessDenied Posted May 24, 2016 Posted May 24, 2016 New meta Μπορω να εχω 1 αυτογραφο σου που το εχεις γραψει με το ποδι σου? :/ ?
bravetobe Posted May 24, 2016 Posted May 24, 2016 Μπορω να εχω 1 αυτογραφο σου που το εχεις γραψει με το ποδι σου? :/ ?
Recommended Posts