MiraDBZ Posted April 16, 2020 Posted April 16, 2020 Κοπελιά, μπορώ να τραβάω τώρα τις πρώτες 12 ώρες της ημέρας. Αλλά δεν το κάνω. Quote
MiraDBZ Posted April 16, 2020 Posted April 16, 2020 Just now, MiraDBZ said: Κοπελιά, μπορώ να τραβάω τώρα τις πρώτες 12 ώρες της ημέρας. Αλλά δεν το κάνω. [Πολύ σημαντικό θέμα] Quote
Whispering Tales Posted April 16, 2020 Posted April 16, 2020 1 hour ago, MiraDBZ said: Βγάλτε τις διαφημίσεις ρε ξεπουλήμενοι. Πως θα παρει λεφτα ο Νικος να πληρωσει τη Δ.Ε.Η.? Πουλημενος εισαι εσυ που ψηφιζεις Αριστερα τοσα χρονια. ΟΥΣΤ ΡΕ πενιχρη υπαρξη πισω στη ποζιτρονιακη υποσταση σου. Quote
Whispering Tales Posted April 16, 2020 Posted April 16, 2020 Mira Berry γαμιεσαι κ εσυ και η γκομενα σου Quote
Whispering Tales Posted April 16, 2020 Posted April 16, 2020 Πες συγνωμη στο δεξι σου χερι δεν το εννοουσα αυτο που ειπα Quote
Whispering Tales Posted April 16, 2020 Posted April 16, 2020 Ο μαλακας ο ελφο 10 χρονια και δεν εχει μαθει να γραφει ενα γαμημενο κωδικα εκανα ενα review τους κωδικες του και ενιωσα οτι καταπια φθοροαντιμονικο οξυ Quote
Whispering Tales Posted April 16, 2020 Posted April 16, 2020 Σε λιγο το φορουμ θα ειναι ολο μπλε. Θα ειμαστε 201 GModerator και 2 member. Κατι σαν τα σκυλια δαλματιας αλλα αντι για βουλες θα ειναι μπλε. Αρμοζει το τραγουδι Quote
Whispering Tales Posted April 16, 2020 Posted April 16, 2020 Κοιτα ρε μαλακα να ειμαι ο καλυτερος java dev στο φορουμ και να αγοραζουν κωδικες απο τον πακιστανο τον stinkymadness. Υ.Γ. συγνωμη για το stinkymadness δεν το ηθελα, χοντρη βρισια Quote
MiraDBZ Posted April 16, 2020 Posted April 16, 2020 7 minutes ago, Whispering Tales said: Πως θα παρει λεφτα ο Νικος να πληρωσει τη Δ.Ε.Η.? Πουλημενος εισαι εσυ που ψηφιζεις Αριστερα τοσα χρονια. ΟΥΣΤ ΡΕ πενιχρη υπαρξη πισω στη ποζιτρονιακη υποσταση σου. Έλα μου; Quote
MiraDBZ Posted April 16, 2020 Posted April 16, 2020 Μπορώ κι εγώ να ανοίξω ρωσοελληνικό λεξικό για να το παίξω εμπειρίας σε άσχετους (ωραίο ποστ), αλλά δεν το κάνω, γιατί δεν είναι στο αίμα μου να κάνω tryhard, εν αντιθέσει με κάποιους άλλους, που το παίζουν άνετοι, ενώ στην πραγματικότητα κάνουν το tryhard της χιλιετίας. Τέσπα δεν γράφω άλλο, γιατί γράφω με τα μάτια και όρθιος και μ'έπιασε η μέση μου, οπότε πάω να κάτσω λίγο στον ήλιο. Να 'ναι καλά ο Υπερίωνας. Quote
Whispering Tales Posted April 16, 2020 Posted April 16, 2020 Δες εδω κωδικα του stinky Quote if (_timer > 0) + _timer--; + else + selectNextZone(); + + switch (_timer) + { + case 0: + Broadcast.announceToOnlinePlayers("PvP zone will has been changed.", true); + Broadcast.announceToOnlinePlayers("Current zone : " + getCurrentZone().getName(), true); + World.getInstance().getPlayers().stream().filter(x -> x.isInsideZone(ZoneId.RANDOM)).forEach(x -> x.teleportTo(getCurrentZone().getLoc(), 50)); + break; + case 5: + case 15: + case 30: + Broadcast.announceToOnlinePlayers("PvP zone will change in " + _timer + " second(s).", true); + break; + case 60: + case 300: + case 600: + case 900: + case 1800: + Broadcast.announceToOnlinePlayers("PvP zone will change in " + _timer / 60 + " minute(s).", true); + break; + case 3600: + case 7200: + Broadcast.announceToOnlinePlayers("PvP zone will change in " + (_timer / 60) / 60 + " hour(s).", true); + break; + } Που θα μπορουσε να γινει στο switch κατευθιαν με AtomicInteger Quote switch(_counter.decrementAndGet()) { case 60: case 40: case 20: // Announce time break; case 0: Broadcast.announceToOnlinePlayers("PvP zone will has been changed.", true); selectNextZone(); break; } Και αυτο εδω Quote int nextZoneId = Rnd.get(1, getTotalZones()); + while (getZoneId() == nextZoneId) + nextZoneId = Rnd.get(1, getTotalZones()); + _id = nextZoneId; Σε μια γραμμη με stream skip Αυτα ειναι ρε μαγκες για παμε δυνατα να γραφουμε σωστη java :'( Quote
MiraDBZ Posted April 16, 2020 Posted April 16, 2020 Ωραίος κώδικας φαίνεται, δεν πρόκειται όμως να τον διαβάσω, γιατί έχω πολύ καλύτερα πράγματα να κάνω, ειδικά σε 2-3 ώρες. Quote
Whispering Tales Posted April 16, 2020 Posted April 16, 2020 Ρε μαλακα @Elfocrash ασε το γαμημενο kotlin και η java 10 εβαλε var geiasas = "test"; Κ πες τιποτα. Δηλαδη καθεσαι ολη μερα σπιτι δεν βγαινεις δεν κανεις δεν εχεις αποψη δεν πηδας... 1 Quote
Recommended Posts