MiraDBZ Posted April 15, 2020 Posted April 15, 2020 Just now, MiraDBZ said: Discord, άνοιξε. Λολ nice άνοιξε.
MiraDBZ Posted April 15, 2020 Posted April 15, 2020 8 minutes ago, SeventhSky said: [ΝΕΥΡΟΜΟΡΦΙΚΟ DISCORD] Γιατί δεν με βάζετε; Τραγικοί.
SeventhSky Posted April 15, 2020 Posted April 15, 2020 11 minutes ago, MiraDBZ said: Γιατί δεν με βάζετε; Τραγικοί. 1 minute ago, JaharakaL said: Καναμε το [ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ] και ειπαμε ban 1
MiraDBZ Posted April 15, 2020 Posted April 15, 2020 1 minute ago, SeventhSky said: ΩΡΑΙΟΣ-Ο-ΠΙΡΙ-ΟΤΑΝ-ΕΓΩ-ΗΜΟΥΝ-Ο-ΜΟΝΟΣ-ΠΟΥ-ΣΕ-ΕΙΧΑ-ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ-ΤΟΤΕ-ΜΑΖΙ-ΜΕ-ΤΟ-ΝΙΚΟ-ΒΑΣΙΚΑ-ΔΕΝ-ΣΕ-ΕΚΑΝΑ-ΜΠΑΝ-ΑΛΛΑ-Ο-ΒΑΣΙΛΗΣ-ΕΛΕΓΕ-ΝΑΙ-ΚΑΙ-ΚΑΛΑ-ΕΚΑΝΕ-ΓΙΑΤΙ-ΤΟΤΕ-ΕΚΑΝΕΣ-ΠΛΑΚΟΨΩΛΙΑ-ΜΕ-ΤΟΝ-ΔΑΣΚΙΤΟ-ΣΩΡΑΙΟΣ-ΦΟΥΣΤΗ-ΣΩΡΑΙΟΣ
MiraDBZ Posted April 15, 2020 Posted April 15, 2020 Αλλά τέσπα ο ντασκ πέθανε, μιας και τον σκότωσα και τον έκανα βιβλιοθήκη στον Πύθωνα, οπότε φάε πούτσα, καπιταλισμέ.
Whispering Tales Posted April 15, 2020 Posted April 15, 2020 Ρε μαλακες δεν μπορω αλλο με αυτον τον μαλακα τον mirra berry αι ψοφατε ολοι :/ επειδη παιρνει ναρκωτικα τον αφηνετε και μας κανει ψυχολογικο πολεμο Δεν φτανει που εχω δει τ φατσα του designatix και εκανε εμετο ο εμετος μου
MiraDBZ Posted April 15, 2020 Posted April 15, 2020 @JaharakaL πρέπει να μάθω c για δομές και αλγορίθμους και βαριέμαι και κάθομαι στο κρεβάτι με το λαπιτοπ αντί να κάθομαι στον υπολογιστή, με αποτέλεσμα να χειροτερεύει η σκολίωση μου. Γάμησε τα, άφησε τα και ξαναγάμησε τα. Γαμώ.
MiraDBZ Posted April 15, 2020 Posted April 15, 2020 Πρέπει να μάθω C καλά μέσα σε μια βδομάδα, για να πιάσω τις δομές και τους αλγόριθμους μετά και μετά να νοικιάσω έναν κβαντικό υπολογιστή, για να προγραμματίζω σε Q#.
MiraDBZ Posted April 15, 2020 Posted April 15, 2020 (edited) Την Kotlin άφησε την γι' αργότερα. Επικεντρώσου τώρα σε python και C, και μετά βλέπουμε. Επίσης να πάει να γαμηθεί η java και η swing βιβλιοθήκη. ΧΑΧΑΧΑΑΧΑ ΚΑΡΚΙΝΟΣ Edited April 15, 2020 by MiraDBZ Είπε να κάτσει να διαβάσει και τελικά, πάλι καταλήγει στο mxb. Φιλοσοφικά να το δεις, πάντα καταλήγεις στην πηγή. Συμφωνείτε/διαφωνείτε; Πατήστε 0 για ναι και 1 για όχι. 2 και για τα δύο.
MiraDBZ Posted April 15, 2020 Posted April 15, 2020 54 minutes ago, MiraDBZ said: Αλλά τέσπα ο ντασκ πέθανε, μιας και τον σκότωσα και τον έκανα βιβλιοθήκη στον Πύθωνα, οπότε φάε πούτσα, καπιταλισμέ. Πλάκα κάνω. Ο καπιταλισμός είναι καλός για τουλάχιστον 8 χρόνια και μετά το γυρνάμε σε κομμουνισμό. Θυμάσαι;
MiraDBZ Posted April 15, 2020 Posted April 15, 2020 @Xplicit7 Μαλάκας είσαι και μαθαίνεις html και css; Γιατί όχι wix και squarespace; Γενικά league of legends να φτιάχνεις ιστοσελίδες εν έτει 2020.
Recommended Posts