WeirdSituation Posted August 10, 2016 Posted August 10, 2016 axxxx to perimena edw kai kairo tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ( boss ) καλά μην είσαι σίγουρος, μπορεί να το έκανε ο άγγλος Quote
AccessDenied Posted August 10, 2016 Posted August 10, 2016 Ο συγκεκριμένος είναι scammer από το 2010 αλλά παρόλα αυτά κάποιοι τον κάνουν unban. Ο συγκεκριμενος δεν ξερει πως να βαλει 1 source στο eclipse (τον βοηθαγαμε 4 ατομα με εικονες κ βιντεο για δεξι click import source) και εκανε add ατομο στο skype που θελει interlude pack και δινει 300 ευρω.. Μην τον ξαναπεις scammer σε παρακαλω :3 Αλλα για μια φορα παραδεχομαι και maxtor κ Justice οποτε το βουλωνω Quote
WeirdSituation Posted August 10, 2016 Posted August 10, 2016 Ο συγκεκριμενος δεν ξερει πως να βαλει 1 source στο eclipse (τον βοηθαγαμε 4 ατομα με εικονες κ βιντεο για δεξι click import source) και εκανε add ατομο στο skype που θελει interlude pack και δινει 300 ευρω.. Μην τον ξαναπεις scammer σε παρακαλω :3 Αλλα για μια φορα παραδεχομαι και maxtor κ Justice οποτε το βουλωνω πως γίνεται να μην ξέρεις να βάλεις 1 source στο eclipse? ακόμα και με κλειστή οθόνη γίνεται Quote
Xplicit7 Posted August 10, 2016 Posted August 10, 2016 Ο συγκεκριμενος δεν ξερει πως να βαλει 1 source στο eclipse (τον βοηθαγαμε 4 ατομα με εικονες κ βιντεο για δεξι click import source) και εκανε add ατομο στο skype που θελει interlude pack και δινει 300 ευρω.. Μην τον ξαναπεις scammer σε παρακαλω :3 Αλλα για μια φορα παραδεχομαι και maxtor κ Justice οποτε το βουλωνω Το παιδί δεν είναι για τίποτα τι ψάχνεις τώρα; Έχει φάει και ξύλο και μυαλό δεν έχει βάλει. Quote
AccessDenied Posted August 10, 2016 Posted August 10, 2016 πως γίνεται να μην ξέρεις να βάλεις 1 source στο eclipse? ακόμα και με κλειστή οθόνη γίνεται Σε περιπτωση που δεν με πιστευεις οι σελιδες 29-30-31 ειμαστε 4 ατομα (tessa, sweets, εγω κ bagg0s) που προσπαθουμε να του δειξουμε πως βαζει source (LOCAL) στο eclipse: http://www.maxcheaters.com/topic/203773-free-help-small-code-fixes-request-small-codes/page-29 Quote
Xplicit7 Posted August 10, 2016 Posted August 10, 2016 Σε περιπτωση που δεν με πιστευεις οι σελιδες 29-30-31 ειμαστε 4 ατομα (tessa, sweets, εγω κ bagg0s) που προσπαθουμε να του δειξουμε πως βαζει source (LOCAL) στο eclipse: http://www.maxcheaters.com/topic/203773-free-help-small-code-fixes-request-small-codes/page-29 Έπρεπε να μπείτε με teamviewer να του το φτιάξετε να ηρεμήσει. Quote
AccessDenied Posted August 10, 2016 Posted August 10, 2016 Έπρεπε να μπείτε με teamviewer να του το φτιάξετε να ηρεμήσει. Γελας? Me Teamviewer το καναμε. Quote
Xplicit7 Posted August 10, 2016 Posted August 10, 2016 Γελας? Me Teamviewer το καναμε. Βλέπεις ότι δε μου κάνει καμία έκπληξη έτσι; Quote
AccessDenied Posted August 10, 2016 Posted August 10, 2016 Βλέπεις ότι δε μου κάνει καμία έκπληξη έτσι; ααα ειπα μηπως εκανες πλακα. Quote
WeirdSituation Posted August 10, 2016 Posted August 10, 2016 Σε περιπτωση που δεν με πιστευεις οι σελιδες 29-30-31 ειμαστε 4 ατομα (tessa, sweets, εγω κ bagg0s) που προσπαθουμε να του δειξουμε πως βαζει source (LOCAL) στο eclipse: http://www.maxcheaters.com/topic/203773-free-help-small-code-fixes-request-small-codes/page-29 κανονικά το είπα, δεν έχεις λόγο να πεις ψέματα για κάποιον που ξέρουν όλοι τι είναι O0 Quote
WeirdSituation Posted August 10, 2016 Posted August 10, 2016 το μισό lol general discussion θέλει move στο hacking tools, το κωλοβαράει ο lol mod της κοινότητας :poker face: Quote
AccessDenied Posted August 11, 2016 Posted August 11, 2016 (edited) Βλέπεις ότι δε μου κάνει καμία έκπληξη έτσι; Btw ηθελες signature voila one: ακομη και το λογοτυπο τους με μασκες σε 3d στο εκανα :3 Edited August 11, 2016 by AccessDenied Quote
Reborn12 Posted August 11, 2016 Posted August 11, 2016 Btw ηθελες signature voila one: ακομη και το λογοτυπο τους με μασκες σε 3d στο εκανα :3 Gia ton koumparw tipota e? Quote
Recommended Posts