Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Μπα μπα κλαιει στα private το καλαμαρι? Δεν μας τα ειπαν αυτα.. ισχυει καλαμαρακι? Κλαις στα pm για το ban?

Οπου ναναι δηλαδη να περιμενω να σε ακουσω απ'εξω να φωναζεις καρπουζια, πεπονια ολα με το μαχαιρι?

καλα εσυ δεν ελεγες οτι το maxcheaters ειναι χαβαλε για σενα? Γιατι δεν τους το χακαρις?

Ρε καμαλαρι αρχιζω και πιστευω οτι δεν ξερεις απο υπολογιστες :'( ακομη και ο napster που ειναι μια μαζικη καρκινικη οντοτητα 

σε ξεπερναει σε ατακες και σχολια.

Edited by AccessDenied
Posted

Επειδή λες διάφορα που δεν ισχύουν και δεν νομίζω να σου μιλάω με παρόμοιο τρόπο, σου αναφέρω και πάλι τι σου έχω ήδη απαντήσει.

"Με ρωτάς 1-2 πράγματα και αν δεν πάρεις  την απάντηση που θέλεις τότε κράζεις σε άλλα topics.
Οι κανόνες που αναφέρεις είναι σωστοί και ισχύουν για όλους.
Το perma chat ban δεν αφαιρείται και για αυτό σου εξήγησα πως λέγεται perma chat ban.

Εκείνη την περίοδο έκανες και πολλά άλλα αντίστοιχα για αυτό και το perma.
Και αν θυμάσαι εν συνεχεία δημιούργησες και άλλα accounts και σπάμαρες άσχημα.

Ξαναλέω πως δεν θυμάμαι εάν έκανα εγώ το chat ban γιατί δεν ήμουν ο μόνος staffer στο forum.
Αλλά σε κάθε περίπτωση, εάν το έκανα εγώ και πιστεύεις ότι σε αδίκησα μπορείς να απευθυνθείς στους άλλους 2x Global Mods ή στον Maxtor."

Έχεις φτιάξει ήδη άλλο topic, μου έχεις στείλεις αρκετά pm και αρχίζεις και βρίζεις εδώ.
Νομίζω το θέμα θεωρείται λήξαν.

Autes tis dikiologies ekei pou pernane,ginete na deis poios me ekane ban nomizw kai ektos autou ama deis ta post mou dn spamara giati eimoun inactive kai mpika mia mera kai malwsa me ton ninjastyle kai egrapses oti me ekanes ban...akoma na mou apadiseis ama exeis diabasei ta rules.

Posted

Μπα μπα κλαιει στα private το καλαμαρι? Δεν μας τα ειπαν αυτα.. ισχυει καλαμαρακι? Κλαις στα pm για το ban?

Οπου ναναι δηλαδη να περιμενω να σε ακουσω απ'εξω να φωναζεις καρπουζια, πεπονια ολα με το μαχαιρι?

καλα εσυ δεν ελεγες οτι το maxcheaters ειναι χαβαλε για σενα? Γιατι δεν τους το χακαρις?

Ρε καμαλαρι αρχιζω και πιστευω οτι δεν ξερεις απο υπολογιστες :'( ακομη και ο napster που ειναι μια μαζικη καρκινικη οντοτητα 

σε ξεπερναει σε ατακες και σχολια.

den klew apla prospathw na tou eksigiw oti alla lene ta rules kai alla kanei kai autos mou leei ta idia.

Posted

den klew apla prospathw na tou eksigiw oti alla lene ta rules kai alla kanei kai autos mou leei ta idia.

βρε καλο μου, βρε γλυκο μου, εσυ ακομη να μου απαντησεις... εισαι hacker/προγραμματιστης η δεν εισαι? Δωσε μου μια απαντηση σ'αυτο και θα τους κανω εδω μεσα να τρωνε παγωτο ξυλακι απο το πιατο.

Περιμενεις απαντηση απο mevsyou οταν εσυ δεν απαντας στις δικες μου ερωτησεις.

Posted

Περιμενεις απαντηση απο mevsyou οταν εσυ δεν απαντας στις δικες μου ερωτησεις.

eimai anagasmenos na sou apadisw ee??

Posted

eimai anagasmenos na sou apadisw ee??

Εεε αναγκαστικα ρε αγαπη... μα ειναι πραγματα τωρα αυτα... να τσακωνεσαι με το μπλε MeVsYou? Εσυ πρεπει να εισαι καλο παιδακι μην κοιτας τον xdem που εχει γινει

κωλοπαιδι. Οι χυμοι που πινει φταινε.

Posted

o mevsyou otan malwnei leei egw eimai global moderator sto maxcheaters kai kanw ban xwris warning kai den dinw simasia ti lene ta rules kai xezode olloi tous , a re kati mpetovlakes pou tin eidan eksousia se forum uparxoun.

Posted

Εεε αναγκαστικα ρε αγαπη... μα ειναι πραγματα τωρα αυτα... να τσακωνεσαι με το μπλε MeVsYou? Εσυ πρεπει να εισαι καλο παιδακι μην κοιτας τον xdem που εχει γινει

κωλοπαιδι. Οι χυμοι που πινει φταινε.

χαχαχαχα αυτοι οι χυμοι φταινε οντως. -.-

Posted

o mevsyou otan malwnei leei egw eimai global moderator sto maxcheaters kai kanw ban xwris warning kai den dinw simasia ti lene ta rules kai xezode olloi tous , a re kati mpetovlakes pou tin eidan eksousia se forum uparxoun.

Αυτό ακριβώς λέω.

Posted (edited)

Βρε μωρο θυμασαι ποσα ban / chat ban ειχα φαει? Σας εχω σκασει ρεκορ στη μαπα εδω μεσα... και δεν μιλαω μονο για το Duration

ειχα φαει chat ban 15 μερες και φευγει και μετα απο 5 λεπτα ξανατρωω Ban account για 10 μερες αυτα ειναι Ρεκορ στην εποχη σας. 

Αφου με λυπηθηκαν μου στελναν στο JustThis privates και λεγαν τι περναω..

Αλλα καταβαθος ο MeVsYou/Justice ειναι γλυκες, νταξει ο maxtor ειναι λιγο ανισορροπος και σκληροτραχυλος, του το ειπα χτες του ειπα μικρο μου πονι καλο ο Justice ειναι πιο σεξυ εσυ δεν..

να λεμε και αληθιες.

Αμα πας με τα νερα τους.. θα σφουγγαριζεις στο τελος

Edited by AccessDenied
Posted

Αυτό ακριβώς λέω.

Akoma na mou apadiseis auto pou se rwtisa,vlepw dn sevese tipota 9a eisai polu adras.

Posted (edited)

Βρε μωρο θυμασαι ποσα ban / chat ban ειχα φαει? Σας εχω σκασει ρεκορ στη μαπα εδω μεσα... και δεν μιλαω μονο για το Duration

ειχα φαει chat ban 15 μερες και φευγει και μετα απο 5 λεπτα ξανατρωω Ban account για 10 μερες αυτα ειναι Ρεκορ στην εποχη σας. 

Αλλα καταβαθος ο MeVsYou/Justice ειναι γλυκες, νταξει ο maxtor ειναι λιγο ανισορροπος και σκληροτραχυλος, του το ειπα χτες του ειπα μικρο μου πονι καλο ο Justice ειναι πιο σεξυ εσυ δεν..

να λεμε και αληθιες.

Αμα πας με τα νερα τους.. θα σφουγγαριζεις στο τελος

Thumase posa ban exw faei egw?? hahahahahahha

O maxtor eixe ftiaksei kai top jerk award gia parti mou

Fadasou eperna tilefona ton maxtor kai den to sikwne.

Edited by iSquid
Posted

Thumase posa ban exw faei egw?? hahahahahahha

O maxtor eixe ftiaksei kai top jerk award gia parti mou

Ωραια και να σου πει το λογο τι θα αλλαξει, δεν σε συμπαθει το ατομο. Παρε παραδειγμα εμενα με τον Elfo. Το παιδι δεν με συμπαθει τι να κανουμε?

Εγω καταβαθος τον συμπαθω ασχετα που επιφανιακα ειναι μια κινουμενη αμοιβαδα για μενα. Αλλα συμβαινουν αυτα πρεπει να μαθεις να συμβιβαζεσαι στη σχεση σου με τον αλλο.

Βαλτετα κατω με τον ΜεVsNull και συζητηστετα, πες του .. ψιτ.. δεν παει αλλο ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ.. Πρεπει να μιλησουμε.. να δεις που θα βρειτε μια κοινη μεση λυση.

Posted (edited)

Ωραια και να σου πει το λογο τι θα αλλαξει, δεν σε συμπαθει το ατομο. Παρε παραδειγμα εμενα με τον Elfo. Το παιδι δεν με συμπαθει τι να κανουμε?

Εγω καταβαθος τον συμπαθω ασχετα που επιφανιακα ειναι μια κινουμενη αμοιβαδα για μενα. Αλλα συμβαινουν αυτα πρεπει να μαθεις να συμβιβαζεσαι στη σχεση σου με τον αλλο.

Βαλτετα κατω με τον ΜεVsNull και συζητηστετα, πες του .. ψιτ.. δεν παει αλλο ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ.. Πρεπει να μιλησουμε.. να δεις που θα βρειτε μια κοινη μεση λυση.

Den uparxei logos na min me simathei olloi me simpathoun

Edited by iSquid