Καλησπερα σε ολο το forum,ειμαι στο τελευταιο βημα για να λειτουργισει ο server μου,οταν ανοιγω τα cmd παραθυρα για να μπει σε λειτουργια ο server,στο gameserver παραθυρο(αν θυμαμαι καλα) μου βγαζει αυτο το μηνημα wrong hexid,πουθενα ομως δεν υπαρχει αυτο το hexid στον server μου.Βρηκα ενα σχετικο αρθρο εδω αλα λυση δεν υπαρχη,το αρθρο ομως ειναι παλιο.Γνωριζει κανεις κατι για αυτο;το client που εχω ειναι Freya
δεν ξερω αν παιζει ρολο αλα τα χαρακτηριστικα απο το pc μου ειναι
To sum it up, just because that topic still exists and just because there's still tolerance for such garbage and missleading topics to exist in here.
Files worse than the free version, https://bitbucket.org/MobiusDev/l2j_mobius.git/src
A dumb fuck that claims that mobius sources contain backdoors yet none found so far in an opensource project.
4 Pages of replies to a "very skilled developer" that uses google translate in order to reply in his own topic.
Yet this topic is still available. Every traffic is a good traffic I guess!
Question
Seirios
Καλησπερα σε ολο το forum,ειμαι στο τελευταιο βημα για να λειτουργισει ο server μου,οταν ανοιγω τα cmd παραθυρα για να μπει σε λειτουργια ο server,στο gameserver παραθυρο(αν θυμαμαι καλα) μου βγαζει αυτο το μηνημα wrong hexid,πουθενα ομως δεν υπαρχει αυτο το hexid στον server μου.Βρηκα ενα σχετικο αρθρο εδω αλα λυση δεν υπαρχη,το αρθρο ομως ειναι παλιο.Γνωριζει κανεις κατι για αυτο;το client που εχω ειναι Freya
δεν ξερω αν παιζει ρολο αλα τα χαρακτηριστικα απο το pc μου ειναι
o.s windows 8.1 pro x64 8gb ram
Edited by Seirios24 answers to this question
Recommended Posts