Reptant_ Posted May 6, 2014 Author Posted May 6, 2014 ???? ???? ??? Θα καταπολεμησουμε τα εισαγωμενα καρπουζια, θα επιτρεπουμε μονο τα ντοπια. Και θα γινουν προσπαθειες προωθησης της καρπουζοβιομηχανιας στον δημο μας μεσω προωθησεων κτλπ. Quote
Snoopi Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 Θα καταπολεμησουμε τα εισαγωμενα καρπουζια, θα επιτρεπουμε μονο τα ντοπια. Και θα γινουν προσπαθειες προωθησης της καρπουζοβιομηχανιας στον δημο μας μεσω προωθησεων κτλπ. εγώ δεν ξέρω αυτά τα επιστημονικά δεν πήγα σχολείο αγόρι μου, κάνα καρπούζι θα πάρουμε ρωτάω? Quote
Reptant_ Posted May 7, 2014 Author Posted May 7, 2014 εγώ δεν ξέρω αυτά τα επιστημονικά δεν πήγα σχολείο αγόρι μου, κάνα καρπούζι θα πάρουμε ρωτάω? Θα παρετε. Quote
Snoopi Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 Θα παρετε. στο δημόσιο θα μας βάλετε? η μόνο καρπουζιά? ξέρετε θα πάρετε 150 ψήφους από την οικογένεια μου Quote
Reptant_ Posted May 7, 2014 Author Posted May 7, 2014 στο δημόσιο θα μας βάλετε? η μόνο καρπουζιά? ξέρετε θα πάρετε 150 ψήφους από την οικογένεια μου Δημοτικος συμβουλος κατεβαινω κυριε, οχι βουλευτης. Quote
MeVsYou Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 (edited) στο δημόσιο θα μας βάλετε? η μόνο καρπουζιά? ξέρετε θα πάρετε 150 ψήφους από την οικογένεια μου Και που θα μπεις, τι θα καταλάβεις?! Πλεον οι νέοι "του δημοσίου" της φάπας είναι. Πάνε οι παχιές αγελάδες....δεν έμεινε ούτε κόκκαλο. Edited May 7, 2014 by MeVsYou Quote
Snoopi Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 Δημοτικος συμβουλος κατεβαινω κυριε, οχι βουλευτης. εντάξει λοιπόν θα ψάξω άλλου να δώσω τους 150 ψήφους Quote
MeVsYou Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 εντάξει λοιπόν θα ψάξω άλλου να δώσω τους 150 ψήφους Δώστους σε μένα....κατεβαίνω βουλευτής! xD Quote
Snoopi Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 Δώστους σε μένα....κατεβαίνω βουλευτής! xD στο δημόσιο θα μας βάλετε? η μόνο καρπουζιά? ξέρετε θα πάρετε 150 ψήφους από την οικογένεια μου Quote
'Baggos' Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 (edited) Κατεβαινω δημοτικος συμβουλος στον δημο Μενεμενης, αν μπορειτε να με ψηφησετε θα σας ημουν υποχρεος. (Από περιέργεια γιατί τότε δεν έμπαινα φόρουμ) Τι έγινε τελικά? Κάθισες σε καρέκλα? ή γυρίσαμε αποθηκάριοι? Edited February 6, 2015 by 'Baggos' Quote
Destorion Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Το ο,τι θα έμπεναν κι εδώ για να ζητάνε ψήφους δεν το περίμενα.. Τελικά πάει πολύ μπροστά το MxC... Και μόνο εκλογικό κέντρο που δεν έγινε ακόμα :happyforever: Quote
Recommended Posts