Jump to content

Is Maxcheaters Dead?

Endtime

Recommended Posts

Δες εδώ ένας καθυστερημένος που θέλει και σεβασμό σε ένα πουτσοforum. Μήπως να κεράσουμε και τσάι; Ρε τι τραβάμε...

Καλά για τα άλλα δε το συζητώ τα φοβερά σου share δε θυμάμαι και είμαι αρκετά παλιός εδώ απλά ένας γλείφτης του Maxtor ήσουν.

Όταν θα καταλάβει ότι ο Maxtor ψάχνει απλά για πρόθυμους ηλίθιους που απλά θα του καθαρίζουν το forum από bots και μαλακίες. Αν δεν την πατήσεις δε μαθαίνεις.

κάτι άτομα σαν και σένα τα καθάριζα πριν χρόνια, μην ξέχνας, είμαι ο παλιότερος εδώ μέσα και σας ξέρω έναν έναν. όσα ban και να φάτε , δεν διορθώνετε με τίποτα. Ναι ψαχνω για προθυμους που θέλουν να βοηθήσουν και γουστάρουν το φορουμ , χωρίς να τους υποχρεώνω, αλλά επειδή αυτοι θέλουν να αφιερώσουν τον ελεύθερο τους χρόνο εδώ.

οι λόγοι που τρώτε ban κλασσικοι, μέσος όρος ηλικίας 14-18 που δεν ξέρουν να συμπεριφέρονται, και νομίζουν οτι το φορουμ ειναι και αυτό ενα παιχνίδι. 

Ναι τα καθάριζες για αυτό και το forum έχει πέσει τόσο πολύ πια όσα fake counter και να βάλεις για να κάνεις ρεκόρ. Απορώ πια...

Συνήθως μπαίνω 10 λεπτά τη μέρα και υπάρχουν και μέρες που δεν μπαίνω καν άρα δε χαλάω κάποιο σοβαρό χρόνο εδώ μέσα.

465 ακριβώς; Ε scammers σταμάτησαν να μπαίνουν γιατί επί της ουσίας σταμάτησαν να υπάρχουν και πελάτες είναι αρκετά απλό. Τα μισά΄active members είναι mods δε χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο.

Βλέπεις πως ακομά και τώρα σου μιλάω σοβαρά και εσύ με ειρωνευεσαι. 

Οι scammers σταμάτησαν γιατί έχει πέσει τέτοιο ban που έχεις χάσει αρκετά γεγονότα από το τι συμβαίνει στο forum.

Όσον αφορά για τα active members, αν αφιέρωνες παραπάνω χρόνο θα καταλάβαινες ότι κάνεις μεγάλο λάθος και θα σταμάταγες να αφιερώνεις αυτά τα "10 λεπτά" που αναφέρεις, με το να σπαμάρεις μόνο στα spam topics, να τσακώνεσαι με τον Excalibur σε κάθε πολιτικό θέμα και να απαντάς ειρωνικά σε διάφορα Posts.

[GR] Δεν υπάρχει λόγος να συνεχιστεί αυτή η συζήτηση. Το καλύτερο που έχει να γίνει, είναι να συνεχιστεί το οποιοδήποτε έργο για να επανέλθει το φόρουμ στα καλά του.

Εντομεταξύ, το topic περιείχε αγγλική γλώσσα. Και "όλως τυχαίως" πάλι το γυρίσαμε στα ελληνικά.
Σκεφτείτε, ότι υπάρχει τόσος κόσμος διαφόρων ηλικιών εκεί έξω που ενδιαφέρεται εξίσου για τα πράγματα που μπορεί να 'χει το Maxcheaters.

κάτι άτομα σαν και σένα τα καθάριζα πριν χρόνια, μην ξέχνας, είμαι ο παλιότερος εδώ μέσα και σας ξέρω έναν έναν. όσα ban και να φάτε , δεν διορθώνετε με τίποτα. Ναι ψαχνω για προθυμους που θέλουν να βοηθήσουν και γουστάρουν το φορουμ , χωρίς να τους υποχρεώνω, αλλά επειδή αυτοι θέλουν να αφιερώσουν τον ελεύθερο τους χρόνο εδώ.

οι λόγοι που τρώτε ban κλασσικοι, μέσος όρος ηλικίας 14-18 που δεν ξέρουν να συμπεριφέρονται, και νομίζουν οτι το φορουμ ειναι και αυτό ενα παιχνίδι. 

XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX

Θες όταν μπαίνω mxc να σου δίνω teamviewer για να κάνω ό,τι θες εσύ; Όχι σοβαρά στο λέω. Το l2j section ό,τι κόσμο(ο θεός να τον κάνει όλα τα 12χρονα-13χρονα wannabe devs) έχει και δε ξέρω καν αν ασχολείται κάποιος πια να κάνει σοβαρά shares.

ofilw na pw, oti efaga prin mia vdomada ena wraio ddos sto forum tou server mou kai edi3e 1k online kai 1200 most online in a day, exw filotimo omws kai mpika database na to svisw.

Edited by drake2wow

Θες όταν μπαίνω mxc να σου δίνω teamviewer για να κάνω ό,τι θες εσύ; Όχι σοβαρά στο λέω. Το l2j section ό,τι κόσμο(ο θεός να τον κάνει όλα τα 12χρονα-13χρονα wannabe devs) έχει και δε ξέρω καν αν ασχολείται κάποιος πια να κάνει σοβαρά shares.

Giati na kanei share kapios? gia na tou pei mpravo o maxtor ? ;D

ofilw na pw, oti efaga prin mia vdomada ena wraio ddos sto forum tou server mou kai edi3e 1k online kai 1200 most online in a day, exw filotimo omws kai mpika database na to svisw.

Πάρε μάθημα αξιοπρέπειας Maxtor.

[GR] Δεν υπάρχει λόγος να συνεχιστεί αυτή η συζήτηση. Το καλύτερο που έχει να γίνει, είναι να συνεχιστεί το οποιοδήποτε έργο για να επανέλθει το φόρουμ στα καλά του.

Εντομεταξύ, το topic περιείχε αγγλική γλώσσα. Και "όλως τυχαίως" πάλι το γυρίσαμε στα ελληνικά.

Σκεφτείτε, ότι υπάρχει τόσος κόσμος διαφόρων ηλικιών εκεί έξω που ενδιαφέρεται εξίσου για τα πράγματα που μπορεί να 'χει το Maxcheaters.

Θα κρατήσω αυτό.

Topic locked

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...