Jump to content

Truth About Maxcheaters [Public Discussion]

Recommended Posts

Posted

ε εντάξει, το αφήνω πάνω σου ρε στερημένε που δεν μπορείς να κουμαντάρεις ένα τόπικ, να δω τι θα κάνεις. ούτε 2 πράγματα δε ξέρεις να πεις και μου το παίζεις και κάτι

άντε να σε δούμε

Posted

ε εντάξει, το αφήνω πάνω σου ρε στερημένε που δεν μπορείς να κουμαντάρεις ένα τόπικ, να δω τι θα κάνεις. ούτε 2 πράγματα δε ξέρεις να πεις και μου το παίζεις και κάτι

άντε να σε δούμε

Ξεκόλα ρε μαλάκα και εσύ άστον  να δούμε που θέλει να καταλήξει και μετά μιλάμε

Posted (edited)

άντε να σε δούμε

Παραδέξου το πια ότι δεν μπορείς να σκεφτείς ότι μπορεί αυτό που πιστεύεις να μην είναι σωστό διότι δεν μπαίνεις στη διαδικασία να σκεφτείς το αντίθετο.

Edited by Universe
Posted

άντε να σε δούμε

Entometaksi gelaw otan vlepw Joined 2012 

Posts 2.600

Egw me to account m exw

Joined 2008 

Post 1.400 ( an thimame kala, kai ta 1000 ta ekana perisi )

Posted

Ξεκόλα ρε μαλάκα και εσύ άστον  να δούμε που θέλει να καταλήξει και μετά μιλάμε

που να καταλήξει; ούτε αυτός δεν ξέρει την συνέχεια του...

την μία στέλνει κάντε μου delete το account κωλόζωα και δεν ξανασχολούμαι, την άλλη μέρα λέει συγγνώμη ήταν λάθος μου, μήπως να το ξανασκεφτούμε για ένα promote? τόσο στέρηση έχει το παιδάκι

Παραδέξου το πια ότι δεν μπορείς να σκεφτείς ότι μπορεί αυτό που πιστεύεις να μην είναι σωστό διότι δεν μπαίνεις στη διαδικασία να σκεφτείς το αντίθετο.

ε άντε συνέχισε τη μαλακία σου και όταν τελειώσεις, να το δούμε όλοι μαζί να γελάσουμε και να βαράμε παλαμάκια να νιώσεις ευχαριστημένος

Posted (edited)

την μία στέλνει κάντε μου delete το account κωλόζωα και δεν ξανασχολούμαι, την άλλη μέρα λέει συγγνώμη ήταν λάθος μου, μήπως να το ξανασκεφτούμε για ένα promote? τόσο στέρηση έχει το παιδάκι

ε άντε συνέχισε τη μαλακία σου και όταν τελειώσεις, να το δούμε όλοι μαζί να γελάσουμε και να βαράμε παλαμάκια να νιώσεις ευχαριστημένος

Ε αφού δεν καταλαβαίνεις ρε μαλάκα άστο.

Edited by Universe
Posted

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα δάκρυσα πρωί πρωί ίσως το παιδί θεώρησε πρέπον να του κάνεις εσύ την πρόταση.

Κοίτα σε κάποια θέματα έχει εν μερί δικιο

Posted

Entometaksi gelaw otan vlepw Joined 2012 

Posts 2.600

Egw me to account m exw

Joined 2008 

Post 1.400 ( an thimame kala, kai ta 1000 ta ekana perisi )

είχε και άλλα 10 account με τόσα post μπας και γίνει gold, το ξεχνάς;

Ε αφού δεν καταλαβαίνεις ρε μαλάκα άστο.

ο γατάκης που δεν έχει ταυτότητα,μεγαλύτερη καριέρα θα έκανε από σένα

Posted (edited)

Συμβιβάσου με την βλακώδη άποψη σου και βασίσου στο παρελθόν μου τόσο λίγος είσαι.

Δεν περίμενα να βγει και κάτι την ίδια σκέψη έχεις κολλημένος μια ζωή με τα ίδια θέλω.

Προσπάθησα να σας περάσω κάτι διαφορετικό από αυτό που έχουμε δει ήδη αλλά δεν καταλαβαίνεις.

Κάποτε θα το καταλάβεις.

Edited by Universe
Posted

Συμβιβάσου με την βλακώδη άποψη σου και βασίσου στο παρελθόν μου τόσο λίγος είσαι.

Δεν περίμενα να βγει και κάτι την ίδια σκέψη έχεις κολλημένος μια ζωή με τα ίδια θέλω.

Προσπάθησα να σας περάσω κάτι διαφορετικό από αυτό που έχουμε δει ήδη αλλά δεν καταλαβαίνεις.

Κάποτε θα το καταλάβεις.

ε τι θες δηλαδή; να βασιστώ στο μέλλον σου που είναι σίγουρη αποτυχία; σε παρακαλώ...

ναι θα θυμάμαι όσο περνάνε τα χρόνια ότι ένα παιδάκι παρακαλάει ακόμα για gold member, σοβαρέψου.

Posted

Τέλος πάντων το MXC πέθανε και συνεχιζει η κηδεια του επαοριστον για πολλους και ποικιλους λογους "Βαριεμαι να τονιζω"

Posted (edited)

ε τι θες δηλαδή; να βασιστώ στο μέλλον σου που είναι σίγουρη αποτυχία; σε παρακαλώ...

ναι θα θυμάμαι όσο περνάνε τα χρόνια ότι ένα παιδάκι παρακαλάει ακόμα για gold member, σοβαρέψου.

Δεν ασχολούμαι πλέον απλά άνοιξα ένα τοπικ με διαφορετικό σκοπό.

Αν εσύ κατάλαβες ότι είναι άλλη  μια προσπάθεια για να μπω στο σταφφ ε τότε δεν ξέρω δεν έχεις νοημοσύνη? Μάλλον.

Για αυτό σου λέω ότι είσαι κολλημένος.

Αλλά μέχρι εκεί πάει το μυαλό σου.

Edited by Universe
Posted

όχι δεν το άνοιξες για να πει το τωρινό σταφφ ότι να το παιδί αυτό έχει αλλάξει, ας του δώσουμε μια ευκαιρία.

και φυσικά, δεν ασχολείσαι, ποτέ δεν ασχολήθηκες..

Posted

Klama milame oxi asteia klama

Paw gia sinexeia evala ana dw alli mia komodia

afti edw htan sintomi

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Thank you for sharing your work!
    • Thank you for sharing the work you have done with us. It doesn't matter how each person characterizes it... what matters is that you shared it and kept your word.
    • Good share, soon i will share also Vanganth Classic P110 Source, I'm waiting to find the reseller.
    • L2 DEVS - HTML DESIGN (ALL NPC'S)    
    • I only share for free what they are reselling 🙂 You keep crying in all the publications, and if you are looking for h5 or gd wait for 5 or 6 years... cheers.... GENERAL Cached Extended to 8192kb IOBuffer Hair2SlotCache ItemBidAuctioner Clan Hall Current Olympiad Season Rank pages System (Shows Points/Games - Fully Configurable) Automatic Flag Around Raidboss System Offline Shop & Buffers Restore After Restart (Fixed location) Offline Buffer System PvP Auto Announce System Rebuilt with Extra Addons (Fully Configurable, Name, Zones, Rewards) Automatic Announce System Rebuilt with Extra Addons (Fully Configurable) ALT+B Augmentation House Shift+Click Droplist/Spoil List Epic Items Rank RB points Rank ChangeColorName ChangeColorTitle Change Skin (Race) Change Gender Custom Subclass (Acumulative) Achievements Item Delivery System  Augmentations/Enchants Automatic Announce System Auto Learn Skills PvP Reward Pk Reward War Reward Scheme buffer GlobalChatTrade Trade Augment Items Castle Announce Time Castle Standby Time Fix Spiritshots delay SpellbooksDrop Enable/Disable Drop custom Fully configurable, lvl min max allmobs, allrb, individual New cancel effect min,max BlessedarmorEnchantRate BlessedmagicWeaponEnchantRate BlessednormalWeaponEnchantRate MaxSlosChars MaxSlotsDwarfs Enable or disable all commands Fix fast loading npc OlympiadRestoreStatsOnFightStart OlympiadSystemSecondTimeEnabled OlympiadEnterLast10Minute OlympiadThirdClassSummons MinLevelTrade AnnounceSubClassMsg1 AnnounceSubClassMsg2 AnnounceSubClassMsg3 LimitedSubClassRace NoSellItems Change ID SealStones for AA NoPrivateBuyItems NoDropPlayerOnDie DisableSkillEnchantData Show Level Mobs Show npc clan flag DespawnSummonEnBattle SummonPetEnBattle RideSummonPetEnBattle DitanceToTargetMove EnterWorld_Undying EnterWorld_UnHide BlockWhispMessagePlayerToGM UseItemsWithHide CriticalSkillDamageBonusPer=4.0 Disable SSQSystem OnCastle Siege End Use any dyes Buy halls directly in auctioneer without waiting for the auction, configuration to change the item you consume MensajeEnterWorldServer Command .hero enable/disable hero aura Config vip global chat character, chat by systemsg Soulshots: NoSendSystemMessageUse Panel //admin Global vote reward Agathions system Anti Interface, control all patch files by md5 Command .menu configurable, last restart, name, maxusers, privatestores Spawn protection activate deactivate consume items to activate  Activate or deactivate autoloot for vip characters EVENTS Happy Hour Event reworked Configurable by announcements or systemsg Team VS Team Capture The Flag Death Match Last Man Standing Destroy The Base Korean Style Castle Siege Check if the player is inside the tvt event due to disconnection/critical error Top 1/5 killer reward/announce TimeAfk ResetReuseSkills ResetBuffsOnFinish Firework effect Reward win/lost Add Team Location Title custom Red/blue Open Door/Wall System BalanceBishops Show kills in title Invest positions Show Death To Top Delete Non-Subclass Skills     RELOADS Reload Enterworld Html Option Reload Faction System Reload Donate Shop Reload OfflineBuffer Reload Champion NPC Reload CliExt Reload AntiBot Reload Vip System Reload Auction Reload AutoLoot Reload CastleSiegeManager Reload CharacterLock Reload ClanPvPStatus Reload AutoLearn Reload ClanReputationRank Reload ClanSystem Reload CreatureAction Reload Customs.ini Reload L2server.ini Reload SkillData.txt Reload doordata.txt Reload decodata.txt Reload Multisell Reload DropList   Extender tested for more than 3 years. Assured stability. Possibility of adding MOD's upon request. (Not included, consult).
  • Topics

• Create New...