Jump to content
  • 0

L2jFrozen DB Error!!

Question

Recommended Posts

• 0
Posted
  On 7/19/2013 at 12:38 PM, punkone said:

Κανω Install Database και μου γραφει αυτο ---> Access Denied for user localhost @ root < Using Password Yes>

Λυση?

Πάτα δεξι κλικ στο database installer και checkare τα config
  • 0
Posted

Συνεχιζωντας με τα προβλημματα!!! Ισως να ειναι κ το τελευταιο ποστ εχω κουραστει!!!!

Ενω εχω ανοιξει κανονικα τον server εχω καθαρο client τρεχω το exe και δεν φορτωνει τπτ!!!!!!!!!!!!!!!!

Τωρα δηλαδη εγω φταιω?

• 0
Posted

Δεν γινεται να βγαλω φωτο αφου δεν διχνει κατι.....

Ακου ανοιγω το Login και το Game , ο server ανοιγει κανονικα, μετα παω στο client Μου μπαινω system βρισκω το L2.exe το τρεχω και αντι να με βαλει στο παιχνιδι δεν μου κανει τπτ δεν φορτωνει το παιχνιδι...

• 0
Posted

einai epeidi eisai me to arxiko system katevase ena system katevase kai to file edit kane edit to l2.ini kai bale tin ip (sini8ws auti an einai lan o server 127.0.0.1) kai 3anadokimase

• 0
Posted

Λοιπον τον ανοιξα τον server παταω το l2exe μετα κανω account παταω Log in Και μ δειχνει L2MxC x70 ping 144 παταω οκ για να κανω character και δεν μπενει εκει

• 0
Posted

dokimase na patiseis cancel kai na 3anabeis pata to polles fores an akoma dn benei kati kaneis lathos alla3es tin ip ?

• 0
Posted

Ωραια κατεβασα αλλο system και μπηκε τωρα οπιος μπορει ας στιλει Link για Npcs του L2jFrozen Βαζω οτι θελω η οχι?

• 0
Posted

Βαζω access level 100 απο database μπαινω στο game δεν ειναι gm και στο gameserver μου γραφει το εξης:

Tried to set unregistered access level 100 to character. Settings access level without privileges

• 0
Posted
  On 7/19/2013 at 9:04 PM, punkone said:

Βαζω access level 100 απο database μπαινω στο game δεν ειναι gm και στο gameserver μου γραφει το εξης:

Tried to set unregistered access level 100 to character. Settings access level without privileges

dostou access lvl1

• 0
Posted

Ευχαριστω πολυ να σαι καλα!

Kατι ακομα.....

Το Pack ειναι το L2jFrozen npcs κ τετοια πρεπει να τα βρω απο το pack η βαζω κ δικα μ?

• 0
Posted
  On 7/19/2013 at 9:11 PM, punkone said:

Ευχαριστω πολυ να σαι καλα!

Kατι ακομα.....

Το Pack ειναι το L2jFrozen npcs κ τετοια πρεπει να τα βρω απο το pack η βαζω κ δικα μ?

prota psa3ou ligo kai meta zita help... npcs i pernas costums apo shares i kaneis edit afta pou exei mesa

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

AdBlock Extension Detected!

Our website is made possible by displaying online advertisements to our members.

Please disable AdBlock browser extension first, to be able to use our community.

I've Disabled AdBlock