Jump to content
  • 0

L2jFrozen DB Error!!

Question

Recommended Posts

• 0
Posted

Κανω Install Database και μου γραφει αυτο ---> Access Denied for user localhost @ root < Using Password Yes>

Λυση?

Πάτα δεξι κλικ στο database installer και checkare τα config
  • 0
Posted

Συνεχιζωντας με τα προβλημματα!!! Ισως να ειναι κ το τελευταιο ποστ εχω κουραστει!!!!

Ενω εχω ανοιξει κανονικα τον server εχω καθαρο client τρεχω το exe και δεν φορτωνει τπτ!!!!!!!!!!!!!!!!

Τωρα δηλαδη εγω φταιω?

• 0
Posted

Δεν γινεται να βγαλω φωτο αφου δεν διχνει κατι.....

Ακου ανοιγω το Login και το Game , ο server ανοιγει κανονικα, μετα παω στο client Μου μπαινω system βρισκω το L2.exe το τρεχω και αντι να με βαλει στο παιχνιδι δεν μου κανει τπτ δεν φορτωνει το παιχνιδι...

• 0
Posted

einai epeidi eisai me to arxiko system katevase ena system katevase kai to file edit kane edit to l2.ini kai bale tin ip (sini8ws auti an einai lan o server 127.0.0.1) kai 3anadokimase

• 0
Posted

Λοιπον τον ανοιξα τον server παταω το l2exe μετα κανω account παταω Log in Και μ δειχνει L2MxC x70 ping 144 παταω οκ για να κανω character και δεν μπενει εκει

• 0
Posted

dokimase na patiseis cancel kai na 3anabeis pata to polles fores an akoma dn benei kati kaneis lathos alla3es tin ip ?

• 0
Posted

Ωραια κατεβασα αλλο system και μπηκε τωρα οπιος μπορει ας στιλει Link για Npcs του L2jFrozen Βαζω οτι θελω η οχι?

• 0
Posted

Βαζω access level 100 απο database μπαινω στο game δεν ειναι gm και στο gameserver μου γραφει το εξης:

Tried to set unregistered access level 100 to character. Settings access level without privileges

• 0
Posted

Βαζω access level 100 απο database μπαινω στο game δεν ειναι gm και στο gameserver μου γραφει το εξης:

Tried to set unregistered access level 100 to character. Settings access level without privileges

dostou access lvl1

• 0
Posted

Ευχαριστω πολυ να σαι καλα!

Kατι ακομα.....

Το Pack ειναι το L2jFrozen npcs κ τετοια πρεπει να τα βρω απο το pack η βαζω κ δικα μ?

• 0
Posted

Ευχαριστω πολυ να σαι καλα!

Kατι ακομα.....

Το Pack ειναι το L2jFrozen npcs κ τετοια πρεπει να τα βρω απο το pack η βαζω κ δικα μ?

prota psa3ou ligo kai meta zita help... npcs i pernas costums apo shares i kaneis edit afta pou exei mesa

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...