Zake Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Ήμουν τόσο σίγουρος ότι εκεί θα το πήγαινες προκειμένου να μην ρίξεις dekarma στον Nevermore ή να κάνεις πάλι fix το karma του VeGe γιατί ο συγκεκριμένος κανόνας είναι παλιός και τα τελευταία 2 χρόνια δεν έχει εφαρμοστεί ποτέ! Και μετά αποκαλείς εμένα μπετόβλακα, πες μου κι άλλα για τη νοητική σου καθυστέρηση. Quote
xdem Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 εσύ εδώ και 1 μήνα δεν έχεις κοιμηθεί καθόλου mia metafrasi giati eimai xazos kai den to epiasa Quote
Zake Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 mia metafrasi giati eimai xazos kai den to epiasa Εννοεί ότι δεν σε πήρε ο ύπνος από το dekarma και μετά. u.u Quote
xdem Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Εννοεί ότι δεν σε πήρε ο ύπνος από το dekarma και μετά. u.u apo tin poli fagoura sta αρχίδια, λογικό Quote
Xplicit7 Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Και μετά αποκαλείς εμένα μπετόβλακα, πες μου κι άλλα για τη νοητική σου καθυστέρηση. Το ποιος έχει νοητική καθυστέρηση εδώ μέσα φαίνεται, προκειμένου να βγάλεις τα ηλίθια κόμπλεξ σου ξέθαψες κανόνα που δεν έχει εφαρμοστεί ποτέ και όχι μόνο αυτό τον εφαρμόζεις μόνο από τη μία πλευρά για να μη θίξεις τον φίλο σου. Πες μου και άλλα για σένα παράξενο αγόρι. Quote
xdem Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Το ποιος έχει νοητική καθυστέρηση εδώ μέσα φαίνεται, προκειμένου να βγάλεις τα ηλίθια κόμπλεξ σου ξέθαψες κανόνα που δεν έχει εφαρμοστεί ποτέ και όχι μόνο αυτό τον εφαρμόζεις μόνο από τη μία πλευρά για να μη θίξεις τον φίλο σου. Πες μου και άλλα για σένα παράξενο αγόρι. psaxneis na vreis dikio kai esy, pio efkola 9a vreis an to sizitiseis me kana tixo para do mesa Quote
Zake Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Το ποιος έχει νοητική καθυστέρηση εδώ μέσα φαίνεται, προκειμένου να βγάλεις τα ηλίθια κόμπλεξ σου ξέθαψες κανόνα που δεν έχει εφαρμοστεί ποτέ και όχι μόνο αυτό τον εφαρμόζεις μόνο από τη μία πλευρά για να μη θίξεις τον φίλο σου. Πες μου και άλλα για σένα παράξενο αγόρι. Τόση ώρα για να γράψεις αυτό; Εν πάση περιπτώσει δε σου φέρνω αντίρρηση, η ολυμπιακάρα καλά; Quote
Xplicit7 Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Τόση ώρα για να γράψεις αυτό; Εν πάση περιπτώσει δε σου φέρνω αντίρρηση, η ολυμπιακάρα καλά; Τι τόση ώρα; Τώρα το είδα να με συγχωρέσεις που δε σπαμάρω F5. Quote
Zake Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Τι τόση ώρα; Τώρα το είδα να με συγχωρέσεις που δε σπαμάρω F5. Να σε συγχωρέσω αλλά πριν κανά μισάωρο που είχα μπει έλεγε ότι έβλεπες το topic μεγάλε, το ίδιο και πριν 5 λεπτά. Quote
Fortuna Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Το καλό με αυτά τα topic είναι ότι με κάνουν να νιώθω πανέξυπνος. Quote
Xplicit7 Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Να σε συγχωρέσω αλλά πριν κανά μισάωρο που είχα μπει έλεγε ότι έβλεπες το topic μεγάλε, το ίδιο και πριν 5 λεπτά. Ναι το χα αφήσει εδώ και είχα πάει afk, ανάθεμα σε είσαι και gmod τρομάρα σου. Το καλό με αυτά τα topic είναι ότι με κάνουν να νιώθω πανέξυπνος. Κάπως έτσι. Quote
WeirdSituation Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 apo tin poli fagoura sta αρχίδια, λογικό tell me more Quote
Matthew Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Αντί να δώσετε το +karma σε εμένα και τον Fortuna για τα bronze plays που κάνουμε,κάθεστε και τσακώνεστε πόσες μέρες... Quote
Xplicit7 Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Αντί να δώσετε το +karma σε εμένα και τον Fortuna για τα bronze plays που κάνουμε,κάθεστε και τσακώνεστε πόσες μέρες... ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ! Quote
Recommended Posts