flash gordon Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 oti lei o titlos parakalo oxi ironies ine sovaro to thema thanks :you serious?: Quote
Feelmyspells Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 Hrtha gia na kanw point out poso mpourtzoblaxos eisai mono kai mono p to rwtas auto alla efoson zitises na min se ironeutoume, tote OXI kati xaza paidakia nomizoun oti einai kati tetio dinato. Den einai dinato na afiseis bot (efoson ksereis kai to email tou 8imatos) opou dokimazei automata ekatomiria kwdikous dioti to fb apo mono tou se kanei redirect kai zita verification codes.Mporeis par'ola auta na baleis rat sto 8ima sou afou kaneis undetectable to virus gia kapoio diasthma kai na deis ta messages p ekane type kai etsi isws breis kana account.Kai se parakalw allakse auti tin eikona profile, dn ftanei p kaneis xazes erwthseis exeis kai mia poustoeikona. Quote
`Rοmeο Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 eiparxei alla tha staksi to kormi sou mexri na vreis tin lisi... Quote
Cr1MsOn Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 me ena phising site boris eukola ala kai ekei diskola 8a vris 8imata. Quote
Andrew™ Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 Αν μπορείς να ψαρωσεις το θύμα, ναι γίνεται. Με rat Quote
™® Stergios ®™ Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 oti lei o titlos parakalo oxi ironies ine sovaro to thema thanks :you serious?: Koita 3erw enan tropo , o opios dn exei na kanei oute me rat/phising kai tpt tetio. To kako einai pos, einai guro sta 15 me 20% na piasi se kapio profil. Shmantiko einai na einai filos/fili autos pou tou to kaneis. Ama 8eleis stile mou me ena pm to facebook tou atomou pou 8eleis na pareis to pass na dw ti mporw na kanw. Quote
™® Stergios ®™ Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 Gia paradigma , merika fast profils apo gkomenes pou exw files sto facebook. Ta parakato profils ola hackaronte. ntina_natsi@windowslive.com dimitra_95@windowslive.com savvinantora@hotmail.com sophia_k_1993@hotmail.com adelaosfp@hotmail.com elsaki_la97@hotmail.com salina242011@hotmail.com arze1998@hotmail.com katerina_ecti_apla@hotmail.com dimi-gauraki@hotmail.com maciaaa@hotmail.com nina_nikoc@hotmail.com tzinaki_27@hotmail.com Quote
l3v1a8an Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 γεια σας παιδια! επι την ευκαιρια πως μπορω να περασω το λεγομενο rat που λετε ωστε να βλεπω τι παταει ο αλλος;;; Quote
Grim. Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Gia paradigma , merika fast profils apo gkomenes pou exw files sto facebook. Ta parakato profils ola hackaronte. doulevei akoma to bug me ta hotmail ? Quote
Recommended Posts