WhoCaresMyName Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 eine sinithismeno me mena... kala kai esi 48 kills :p Mia fora me to zori eixa paei 40 otan epeza me mikra lvl :p Quote
Heiko Posted May 8, 2013 Author Posted May 8, 2013 kala kai esi 48 kills :p Mia fora me to zori eixa paei 40 otan epeza me mikra lvl :p ston east? easy eine re :P pare kata k vres believers enemies k pes mu ;p Quote
WhoCaresMyName Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 ston east? easy eine re :P pare kata k vres believers enemies k pes mu ;p west eimai distixws. Quote
WhoCaresMyName Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 aa esi pezeis sovara.. Sobara pezw alla 1v5 den kanw kati :) Quote
Heiko Posted May 8, 2013 Author Posted May 8, 2013 Sobara pezw alla 1v5 den kanw kati :) swsto.. Quote
WhoCaresMyName Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 swsto.. iparxoun kai xeirotera apla eipa to basiko :) Quote
Heiko Posted May 8, 2013 Author Posted May 8, 2013 iparxoun kai xeirotera apla eipa to basiko :) true Quote
Heiko Posted May 8, 2013 Author Posted May 8, 2013 Exw stamatisi edw kai 1 misi mina :) logiko k egw epeidi varieme paizw Quote
WhoCaresMyName Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 logiko k egw epeidi varieme paizw E egw to paratisa gt edina ta panta se ka8e game kai erxotan enas noobas feedare leavare ktlp kai exana...Bare8ika kai brika pio sobara game's na pe3w apo to na skotono ton xrono mou sto lol. Quote
Korin8ios Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 E egw to paratisa gt edina ta panta se ka8e game kai erxotan enas noobas feedare leavare ktlp kai exana...Bare8ika kai brika pio sobara game's na pe3w apo to na skotono ton xrono mou sto lol. K egw mia ap ta idia..dn to exw parathsei akoma omws..konteuw k egw... Quote
Heiko Posted May 8, 2013 Author Posted May 8, 2013 E egw to paratisa gt edina ta panta se ka8e game kai erxotan enas noobas feedare leavare ktlp kai exana...Bare8ika kai brika pio sobara game's na pe3w apo to na skotono ton xrono mou sto lol. to exw svisei panw apo 5 fores giauto ton logo mexri pu apofasisa na paizw for fun k gia na pernaw tin wra mu me tin kopela mu.. K egw mia ap ta idia..dn to exw parathsei akoma omws..konteuw k egw... peite mu k mena re paidia :3 Quote
Matthew Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 Exeis kanei 10+ game tis teleutaies 2 meres , dn uparxei kanena game me talon sto history s sta ranked edited pic pithanotata http://www.lolking.net/summoner/eune/28548685#history ouden sxolio gia to frame sto game me to talon kai to megethos ton grammatwn stis hmeromhnies goodnight america Μαλάκα,περριτό να σου πω πως με το που είδα το post είπα 'Εμείς εδώ στον east παίζουμε μόνο ξύλο'. Quote
Recommended Posts