Jump to content

[GR]DREAM TEAM PICKS BY FORTUNA - ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΚΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ


Fortuna

Recommended Posts

Top Lane

 

 

Rumble: Slow, φωτιά, win gg. Τρως gank; Shield. Σου κάνει engage o enemy; Shield. 4 sec cd έχει klein.

 

 

Renekton: Πολύ tanky και sustain damage, hard CC, mobility, armor shred. Γενικά πολύ θόλωμα.

 

 

Jayce: Ο τύπος απλά δέρνει με στυλ. Πολύ κυριλέ ήρωας με 2 stronk poke και utility. Δίνει speed σε όλο το team, θολώνει όλο το team, gg wp

 

 

 

 

Zed: Ντάξει το παλικάρι απλά δεν υπάρχει. Δε μπορείς να του κόψεις το farm και δε χρειάζεται καν να σε σκοτώσει. Άμα σε πάει 1/2 HP τελείωσες λόγω του passive του.

 

 

 

 

 

Jungle

 

 

Hecarim: Τρέχει, δεν πεθαίνει, σκοτώνει και φοράει το σλιπάκι, το Calvin Klein Mein. Στο jungle καθαρίζει στα μπαμ και πάει 6 γρήγορα gg wp. Μπορείς να θολώσεις πολύ με αυτόν τον ήρωα, άρα είναι καλός.

 

 

Xin Zhao: ΜΠΑΙΝΕΙ, ΠΕΤΑΕΙ, ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΠΟΤΕ. Άρρωστος ζουγκλαδόρος με άπειρο utility που χρησιμεύει και για να κρατάς το βλήμα enemy adc έξω από το fight και στο να κάνεις protect το δικό σου τούβλο adc. Ναι δυστυχώς τα adc είναι πάντα ζώα.

 

 

Jarvan IV: Φασίστας, φιλοβασιλικός αλλά τη δουλειά του την κάνει. Τα ίδια πράματα με τον Xin Zhao, απλά λιγότερο damage και περισσότερο utility. ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ULTI ΤΟ ΧΑΖΟ ENEMY ΑDC ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΛΑΣ ΤΟ ESCAPE INSTANT. Δεν κουβαλάει στο solo q όσο κουβαλάει το πουτανάκι του ο Xin, εκτός και αν παίζει ο Dask.

 

 

Vi (Not anymore :/): Πάει lvl 6 πριν από τα solo lane και μετά δε χρειάζεται καν βοήθεια από τα lane για τα gank της. R->Q>E>E gg κάσα. Στα team fights κάνει το ίδιο μόνο που προσπαθεί να πιάσει ένα ηλίθιο carry. (Ναι, όπως καταλάβατε το adc εννοούσα, όχι το ap)

 

 

Volibear: Volibear είναι η επιστημονική ονομασία. Στην πιάτσα είναι γνωστός ως THOLONIBEAR. Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΗΡΩΑΣ ΣΤΟ GAME. ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΠΕΤΑΕΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΑΚΩΝΕΙ ΣΤΙΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ. ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΒΑΡΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ. ΓΕΝΙΚΑ ΘΟΛΩΝΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΡΙΧΝΕΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ (Βλέπεις τι έκανα εδώ;) ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΕΙ Q ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ "ΕΛΑ ΕΔΩ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ"

 

 

 

 

Sejuani: Θεά μεταξύ θνητών. Με full CDR γίνεται τέρας, μιας και το W φτάνει 4.2 sec cd και κρατάει 4 sec. Ρίχνει ξύλο σε κάθε ζώο του solo q αν και ζωόφιλη (ΚΑΛΟ, Ε;). Αυτό που με τραβάει όμως περισσότερο είναι το ότι είναι ήρωας για να βγάλεις το κόμπλεξ σου μιας και δε μπορεί να σου ξεφύγει ή να σε πιάσει κανείς με τόσο cc και mobility.

 

 

 

 

Elise: ΠΑΠΑΡΙΑ NERF. ΑΚΟΜΑ ΓΑΜΩΔΕΡΝΕΙ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟ JUNGLE. Κάνει τη δουλειά της χωρίς πολύ ακριβά item, έχει άπειρο mobility και dueling strength μέσα στη ζούγκλα, ενώ τα gank της είναι απλά too stronk με τόσο damage που βγάζει. Ίσως ο αναβαθμισμένος διάδοχος του lee sin, με περισσότερη δύναμη στο assassinate και λιγότερη στο utility.

 

 

 

 

 

 

 

Mid Lane

 

 

Twisted Fate(Not sure anymore): Ο χαρτιάς. Ο μόνος ήρωας που και σκουπίδι να είναι αυτός που παίζει θες να τον έχεις στο team σου. Afk να είναι πάλι θα είναι χρήσιμος επειδή έχει το passive του. Έχει poke, wave clear, cc, reliable damage, free vision και mobility. Best mid laner, must have.

 

 

Orianna: Από τους αγαπημένους μου συμπαίκτες. Σε βοηθάει να θολώσεις επειδή δίνει speed, και μετά σε θολώνει ακόμη περισσότερο όταν συμπληρώνει τον engage σου με την ulti της. Θα τα έφτιαχνα μαζί της, αλλά είναι πάνω από 14.

 

 

Kayle(Not sure anymore): Κάτι σαν την Orianna... Σε βοηθάει να θολώνεις λόγω utility, αλλά σκοτώνει και πολύ εύκολα με το balanced damage της

 

 

 

Zed: Περίπου τα ίδια με το top lane μόνο που στο mid σκοτώνει για πλάκα και έχει τη δυνατότητα να κάνει τρομερό roaming προκαλώντας πανικό σε κάθε "ειρηνικό" bot lane.

 

 

 

 

Kha' Zix: O μόνος assassin στο game με τόσο δυνατό poke και όχι μόνο. Μπαίνεις στο fight από το σπίτι σου με τόσο range που έχει το evolved leap, σκοτώνεις με την ησυχία σου, και φεύγεις κύριος με το reset του E ή την ulti.

 

 

 

 

 

 

ADC

 

 

Varus: Μπορεί να είναι πουστάρα του κερατά, αλλά χάρη σε αυτό ξέρει που να στοχεύει τα βέλη του. Έχει τα πάντα εκτός από escape, αλλά ποιος χέστηκε όταν όλο το team σε κάνει protect επειδή προφανώς για να παίζεις ADC είσαι βλήμα.

 

 

Miss Fortune: Ισχυρός laner όπως και team fighter. Όσο ντρέπεται να βγάλει τα βυζιά της έξω τόσο ντρέπεται και να κόψει damage, δηλαδή καθόλου. Από τα λίγα AD που έχουν πάρα πολύ single target αλλά και aoe dps.

 

 

 

Support

 

 

Thresh: Ναι δε λέω, ήταν καλή ιδέα από τη Riot να δώσει σε ένα support ranged poke, τόσο hard cc και free escape για 1 team-mate (το ηλίθιο ADC συνήθως). A και free scaling. Πάντως είναι τρομερός και η λατέρνα του δίνει προοπτικές για απίστευτα big plays

 

 

Lulu: ΤΟ ΠΙΟ OP SUPPORT, MUST BAN OR 1ST PICK. ΤΟ ΜΟΝΟ SUPPORT ΠΟΥ ΚΟΒΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ADC ΚΑΙ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟΣΟ ΣΤΑ ΘΟΛΩΜΕΝΑ PLAYS. ΚΑΝΕΙ BROKEN COMBO ΜΕ ΤΟ VOLIBEAR. ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ SPEED NA ΧΩΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ. Δε θέλετε να ξέρετε πως είναι να σας παίζει φάπες μια τεράστια αρκούδα....

Link to comment
Share on other sites

Πάντως μάλλον καταλάβατε ότι θολώνω εύκολα όταν παίζω lol

Ναι αλλά δεν φταις εσύ. Άλλοι είναι οι υπεύθυνοι, σε καταλαβαίνω απόλυτα.

Link to comment
Share on other sites

Μάλλον άλλο κατάλαβες.

 

Εγώ θολώνω βλέποντας τους enemy, όχι τους συμπαίκτες.

Τι έχεις να πεις για τους συμπαίκτες σου όμως? Είσαι σολο q?

Link to comment
Share on other sites

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΡΕΑΜ ΤΕΑΜ Ι ΙΡΕΛΙΑ ΣΤΟ ΤΟΠ ΑΠΑΙΤΩ!

 

Για τον ίδιο λόγο που δεν είναι ο Rammus στους junglers.

Link to comment
Share on other sites

Και ο Singed είναι god tier για top lane.

 

Άμα δεν είχε φάει το πρόσφατο nerf θα τον έβαζα χωρίς 2η σκέψη. Για τώρα δεν είμαι σίγουρος, μιας και δεν τον βλέπω συχνά.

 

+1 καρμα γιατί θόλωσα

 

That's the spirit son.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now



×
×
  • Create New...