Jump to content

Recommended Posts

Posted

1)Δουλεύει.

2)Ναι.

3)Δεν έχεις καταλάβει πως δουλεύει βασικά.Απλά στέλνουν συχνότητες στην ιονόσφαιρα οι οποίες στη συνέχεια πάνε σε ένα δορυφόρο έξω και ο δορυφόρος τους το γυρνάει πάλι πίσω στον δέκτη που έχουν προκειμένου να δουν τι ανωμαλίες υπάρχουν στην ιονόσφαιρα.

Τόσο απλό.

Na pou se epiasa kotso twra.

Den paei se kanenan doruforo. apla sthn ionosfaira paei. Kanei mia fouska sthn ionosfaira kai stelnei pisw to palmo.

Tespa : )

Toso aplo

Posted

Na pou se epiasa kotso twra.

Den paei se kanenan doruforo. apla sthn ionosfaira paei. Kanei mia fouska sthn ionosfaira kai stelnei pisw to palmo.

Tespa : )

Toso aplo

Ναι οκ,  βλέπουν ότι τα ξέρεις όλα και θέλουν να σου στείλουν συχνότητες να σε καταστρέψουν.

Επίσης αν το HAARP όντως έκανε αυτά που λες θα χαν φροντίσει να μείνει κρυφό να σαι σίγουρος για αυτό.

Posted

Ναι οκ,  βλέπουν ότι τα ξέρεις όλα και θέλουν να σου στείλουν συχνότητες να σε καταστρέψουν.

Επίσης αν το HAARP όντως έκανε αυτά που λες θα χαν φροντίσει να μείνει κρυφό να σαι σίγουρος για αυτό.

Den milagan gia to HaaRP. Otan vghke paraeksw, eipan pws einai kati gia aeroporikes malakies.

Ligo malakia den einai? Esu exeis allh theoria, egw allh. H alitheia omws einai pws einai gia ''aeroporikh xrish''.

Posted

Den milagan gia to HaaRP. Otan vghke paraeksw, eipan pws einai kati gia aeroporikes -beep-ies.

Ligo -beep-ia den einai? Esu exeis allh theoria, egw allh. H alitheia omws einai pws einai gia ''aeroporikh xrish''.

Είτε για αμυντικούς σκοπούς είτε για τις τηλεπικοινωνίες μπορεί να χρησιμοποιηθεί.
Posted

Είτε για αμυντικούς σκοπούς είτε για τις τηλεπικοινωνίες μπορεί να χρησιμοποιηθεί.

Ok, as poume pws eimai ena amualo provato, pou xalaei askopa thn wra twn allwn sto internet.

auta, mporeis na mou ta e3igiseis?

morninggloryclouds.jpg

http://www.google.com/search?hl=en&q=weird%20clouds&psj=1&bav=on.2,or.r_qf.&bvm=bv.44442042,d.ZWU&biw=1152&bih=726&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=gJBUUdHQKMaJOLOpgLgI#imgrc=0fQUcS4pPFTW-M%3A%3BPoPjw77injX8lM%3Bhttp%253A%252F%252Fleisureguy.files.wordpress.com%252F2009%252F10%252Froll-cloud.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fleisureguy.wordpress.com%252F2009%252F10%252F25%252Fstrange-clouds%252F%3B2572%3B1928

Posted

Και εμένα με ψεκάζουν, αλλά είμαι πιο ισχυρός οργανισμός από τους άλλους, για αυτό και δεν επηρεάζομαι και προσπαθώ να ανοίξω τα μάτια των υπόλοιπων!

Posted

Αλλά έχουν συνηθίσει στο σκοτάδι τόσο καιρό και νομίζουν ότι τα πράματα είναι έτσι όπως τα έχουν μάθει. Μόνο εγώ μαζί με άλλους λίγους έχουμε δει το φως του ήλιου, μόνο εμείς έχουμε βγει από τη σκοτεινή σπηλιά. Έργο μας λοιπόν είναι να οδηγήσουμε και τους άλλους στο ανώτατο αυτό αγαθό, δηλαδή την αλήθεια και την αφύπνιση.

Posted

Και εμένα με ψεκάζουν, αλλά είμαι πιο ισχυρός οργανισμός από τους άλλους, για αυτό και δεν επηρεάζομαι και προσπαθώ να ανοίξω τα μάτια των υπόλοιπων!

Kala, trava pekse kana lol esu, mhn stenaxwriesai
Posted

Kala, trava pekse kana lol esu, mhn stenaxwriesai

ΛΕΣ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΑΣOΝΟΙ ΤΟ LOL ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ;

Posted

Oti krataei tis mases upo ephrhrhsh einai upo thn e3ousia tous.

afk, paw volta.

Mazeftikate polles e3upnes : )

Ακριβώς. Βγάζουν τα games για να κρατάνε τους νέους μακριά από την εκπαίδευση και να τους κάνουν ό,τι θέλουν.

Τα λέω καλά;

Posted

Επίσης το κάπνισμα, τα ναρκωτικά και το αλκοόλ δεν είναι βλαβερά, απλά είναι οι μόνες εθιστικές ουσίες που δεν έχουν υπό τον έλεγχό τους, για αυτό και προσπαθούν να αποτρέψουν τον κόσμο από τη χρήση τους.