Jump to content

Recommended Posts

Posted

Η γυναίκα μου χτες φόρεσε τα σέξυ εσώρουχα και όταν πήγα σπίτι, μου είπε "δέσε με στο κρεββάτι και κάνε ότι θες"

-Και εσύ τι έκανες;

-Την έδεσα και πήγα στο μπαρ!!!!!

Posted

Λέει ο ένας γύφτος στον άλλο:

Ρε μαλάκα, είσαι πολύ πιο βρώμικος από μένα!

Ναι ρε μαλάκα, αλλά είμαι και τέσσερα χρόνια μεγαλύτερός σου!

Posted

:happyforever:

Posted

:troll:

Posted

Ο σύζυγος είναι πολύ θεούσος και έχει προστάτη του τον άγιο Νικόλαο. Μιά μέρα ξεκινά για επαγγελματικό ταξίδι στην Κρήτη και η γυναικούλα του, μεγάλη π@#τνα, καλεί τρεις μαντράχαλους για παρτουζίτσα.

Ο πρώτος έρχεται με μία σαμπάνια, ο δεύτερος με ένα κουτί γλυκά και ο τρίτος ο καρμίρης με τίποτα.

Αρχίζουντα προκαταρκτικά και ξαφνικά επιστρέφει ο σύζυγος. Μέχρι να φτάσει στην κρεβατοκάμαρα η κυρία χώνει τους εραστές, μαζί με τη σαμπάνια και τα γλυκά, στην ντουλάπα.

Ο σύζυγος την βλέπει ημίγυμνη, απορεί αλλά της εξηγεί ότι ο άγιος Νικόλας δεν τον άφησε να κάνει το ταξίδι και έξέδωσε απαγορευτικό λόγω κακοκαιρίας.

Η κυρία εκμεταλλεύεται την κατάσταση και του λέει ότι ο άγιος της έστειλε κι εκείνης μήνυμα,της είπε μάλιστα να τον περιμένει για να κάνουν έρωτα. Ο σύζυγος τσιμπάει, αρχίζει να χαμουρεύεται με την καλή του και μετά από λίγο η κυρία λέει 'αχ άγιε μου Νικόλα, να είχα μία σαμπάνια να την πιω με τον αντρούλη μου'

Αμέσως ανοίγει η ντουλάπα, βγαίνει ένας μαντράχαλος με μία σαμπάνια στο χέρι και λεέι: "εκ του αγίου Νικολάου,η σαμπάνια σας", και φεύγει άνετος.

Ο σύζυγος σταυροκοπιέται,ευχαριστεί τον άγιο και συνεχίζει να χαμουρεύεται με την καλή του.

Μετά από λίγο η κυρία ζητάει και γλυκά από τον άγιο, οπότε ανοίγει η πόρτα της ντουλάπας, εμφανίζεται δεύτερος μαντράχαλος με γλυκά και λέει "εκ του αγίου Νικολάου, τα γλυκάκια σας!"

Ο σύζυγος ο μαλάκας ξανασταυροκοπιέται, ευχαριστεί τον προστάτη άγιό του και συνεχίζει το χαμούρεμα.

Περνά λίγη ώρα το έχουν κάνει, η κυρία έχει ανάψει τσιγάρο, ο σύζυγος κοντεύει να αποκοιμηθεί, τον τρίτο στην ντουλάπα τον έχουν ξεχάσει, οπότε...... ανοίγει η ντουλάπα, βγαίνει ένας μαντράχαλος και λέει:

"Εκ του αγίου Νικολάου. Επειδή σε πέντε λεπτά κλείνουμε,θέλετε τίποτε άλλο;;;"

Kalo..!!!  :P

Posted

Συναντιούνται δυο μύγες επάνω σε ένα χέρι.

-Πώς πάει φίλε;

-Εδώ μωρέ, στον αγκώνα........