Matthew Posted May 16, 2013 Author Posted May 16, 2013 - Η καλυτερη καμπυλη πανω στο σωμα σου ειναι το χαμογελο σου μωρο μου!! - Αληθεια αγαπη μου; - Οχι πλακα κανω... κωλαρα εχεις!! Quote
Fortuna Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 Μπαινει σε ενα μπαρ ενα κομματι κιμας,καθεται στο μπαρ,ζηταει ενα ουισκι κι αραζει....Μετα απο λιγο σκανε μερικα μακαρονια,καθονται κι αυτα στο μπαρ,ζητανε κι αυτα ενα ουισκι,αραζουν κι αυτα....Περναει λιγοι ωρα,μπαινει μεσα και μια μπεσαμελ και ζηταει ενα ουισκι κι αυτη..Και γυρναει ο μπαρμαν μεσα στα νευρα -Καλα ρε παστιτσιο,παλι κομματια ηρθες?! Quote
Fortuna Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 Προχωραγε το τανκ που λετε στην ερημο και σε καποια στιγμη συνανταει 2 υποβρυχια που επαιζαν ταβλι. (Υποβρ.1)- εε τανκ, που πας; ελα κατσε να παιξουμε ενα ταβλακι. τελειωνω το ματς στα 5 και παιζουμε μαζι μετα (τανκ)-δε μπορω τωρα, παω για κουρεμα. Quote
pav1809 Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 Προχωραγε το τανκ που λετε στην ερημο και σε καποια στιγμη συνανταει 2 υποβρυχια που επαιζαν ταβλι. (Υποβρ.1)- εε τανκ, που πας; ελα κατσε να παιξουμε ενα ταβλακι. τελειωνω το ματς στα 5 και παιζουμε μαζι μετα (τανκ)-δε μπορω τωρα, παω για κουρεμα. Dn t piasa Quote
Matthew Posted May 16, 2013 Author Posted May 16, 2013 Δεν το περίμενα από εσένα να σου πω την αλήθια. Quote
NinjaStep Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 -rosa πού ήσουν; - στο κομμωτήριο να γίνω όμορφη! - κλειστό ήταν; Quote
VainSlay Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 Γύφτος χωρίζει με τη γύφτισσα φίλη του: -Αν θες, μπορούμε να μείνουμε ξαδέρφια.. Quote
VainSlay Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 Οταν σε ειδα..αρχισα να την παιζω...την ζωη μου κορωνα-γραμματα!και αμεσως εχυσα...καυτα δακρυα! Τωρα παρε τα τρια μου....την αγαπη,την στοργη και την λατρεια μου! Quote
Katherine Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 -Είσαι μαλάκας..κι αν γινόταν διαγωνισμός μαλάκα,θα έβγαινες δεύτερος.. -Γιατί δεύτερος?? -Γιατί είσαι τόσο μαλάκας που θα έχανες από μαλακία. Quote
NinjaStep Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 -Είσαι μαλάκας..κι αν γινόταν διαγωνισμός μαλάκα,θα έβγαινες δεύτερος.. -Γιατί δεύτερος?? -Γιατί είσαι τόσο μαλάκας που θα έχανες από μαλακία. molis to peta3e to ksidi :alone: Quote
FinalGod Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 -Είσαι παντρεμένος; -Ναι -Η γυναίκα σου είναι καλή στο κρεβάτι; -Ξέρω γω.Άλλοι λένε ναι,άλλοι όχι. Quote
Recommended Posts