PoweredByYamaha Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 γεια σας...με λενε μιχαλη! Πολυ κρινεται απο το elo..(και εγω το ιδιο) λογο elo hell κτλπ..επεσα πολυ! 4αχνω ενα καλο team για ranked games...θα με τεσταρεται Ingame! Παιζω top/mid/adc/sup(και jungle πεζω αλλα δεν κανω καλα gang) Καλος στα LH... TakeDowns:11707 Moster and Minion Kills:66710 Wins:414 5v5:Win:260,Lose:243 3v3:Win:155,Lose:130 Runes: 1st Page:AttackDamage Seal:+1.41 Armor(x9) Mark:+0.95 AttackDamage(x9) Glyphs:+0.95 AttackDamage(x1),+1.34 MagicResist(x8) Quintessences:+2.25 AttackDamage(x3) 2nd Page:AbilityPower Seal:+1.41 Armor(x9) Mark:+0.87 MagicPen(x9) Glyphs:+1.34 MagicResist(x9) Quintessences:+4.95 AbilityPower(x3) Champion(48): Akali,Alistar,Amumu,Annie,Ashe,Cassiopeia,Cho'Gath,Corki,Dr.Mundo,Evelynn, Fiddlesticks,Garen,Janna,Jax,Jayce,Karma,Kassadin,Katarina,Kayle,Leei Sin,Malphite,Master Yi, Mordekaiser,Morgana,Nasus,Nunu,Olaf,Pantheon,Poppu,Rumble,Ryze,Shaco,Shen, Singed,Sion,Sivir,Soraka,Taric,Teemo,Tristana,Tryndamere,Twisted Fate,Udyr,Veigar, Warwick,Xin Zhao,Yorick,Zilean Για κατι extra καντε reply Η μνμ! Ευχαριστο,XxXIronMikeXxX Quote
Matthew Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 elo δεν εχεις πει Eipe ,elo hell. Server dn eipe,EAST na fadastw? Quote
Noble® Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Eipe ,elo hell. Server dn eipe,EAST na fadastw? εγω μπορει να αντιλαμβανομαι το ελο hell απ το S1 k κατω...αλλοι απ το bronze Quote
Matthew Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Bronze lgk.. εγω μπορει να αντιλαμβανομαι το ελο hell απ το S1 k κατω...αλλοι απ το bronze Exw tixei atoma p einai silver k paizoun kalitera k apo platinum gt polu apla dn asxolountai.. Quote
PoweredByYamaha Posted February 9, 2013 Author Posted February 9, 2013 Bronze III,nordic east αλλά σας λέω παμε ένα γαμε να με δειτε! ;) Quote
JaharakaL Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 εγω μπορει να αντιλαμβανομαι το ελο hell απ το S1 k κατω...αλλοι απ το bronze Kosta tora 8imi8ika to try hard (Shield+Heal=epic Petros ahahha) Quote
Matthew Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Bronze lgk.. εγω μπορει να αντιλαμβανομαι το ελο hell απ το S1 k κατω...αλλοι απ το bronze Exw tixei atoma p einai silver k paizoun kalitera k apo platinum gt polu apla dn asxolountai.. Fkin error,someone delete this reply. Quote
MiraDBZ Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Exw tixei atoma p einai silver k paizoun kalitera k apo platinum gt polu apla dn asxolountai.. tell me more Quote
Noble® Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Exw tixei atoma p einai silver k paizoun kalitera k apo platinum gt polu apla dn asxolountai.. πως γινεται αυτο? ??? Kosta tora 8imi8ika to try hard (Shield+Heal=epic Petros ahahha) ακυρο εντελως... Bronze III,nordic east αλλά σας λέω παμε ένα γαμε να με δειτε! ;) εγω να παω game μαζι σου αλλα εισαι πολυ χαμηλο rating ωστε να σε βαλω στη δικη μου ομαδα. επισης εχεις μικρο champion pool 8) Quote
Reptant_ Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Bronze lgk.. Exw tixei atoma p einai silver k paizoun kalitera k apo platinum gt polu apla dn asxolountai.. ΦΥΣΙΚΑ ΟΣΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ DOMINION ΚΑΝΟΥΝ ΕΛΙΓΜΟΥΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ DIAMOND KAI EINAI UNRANKED ΑΣΤΑ ΔΙΑΛΑ Quote
PoweredByYamaha Posted February 9, 2013 Author Posted February 9, 2013 ξερω οτι μονο που ακουτε bronze λετε οοο ασε μας κτλπ..αμα υπαρχει ατομο να μπενουμε μαζι μπας και αναιβω..να παρουμε ας πουμε lane να κανουμε carry το game! Τεσπα οπιος θελει add Quote
Noble® Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 ξερω οτι μονο που ακουτε bronze λετε οοο ασε μας κτλπ..αμα υπαρχει ατομο να μπενουμε μαζι μπας και αναιβω..να παρουμε ας πουμε lane να κανουμε carry το game! Τεσπα οπιος θελει add η αληθεια ειναι οτι οταν παιζω adc στα boosts στο bronze - silver κ ζηταω να ερθει 1 support συνηθως φερνουν κατι nidalee,garen,volibear για αυτο το ρολο! Αν φερουν ενα κανονικο support μου ερχονται με full AP runes χωρις gold per 5 κ φτιαχνουν Shurelias αγνοωντας αν το χρειαζομαι η οχι περισσοτερο απο 1 aegis H 1 zekes.καθαρο c/p απο οτι βλεπουν στα streams 3 μηνες πιο πριν.οταν ομως βλεπουν οτι ενα Q του Graves τους πετσοκοβει τo μισo HP με τα ΑΡ runes λενε report bot οταν χανουν. το αλλο κακο ειναι οτι φοβουνται τον Garen(!) τον Darius(!) ,τους ντυνουν οσο πιο tanky μπορουν κ μετα κλαιγονται οτι δεν κανουν damage.Βασικα θεωρουν αυτους τους 2 παιχτες τανκ(οπως πχ ο amumu,o malph,o galio κτλ) Επισης (χωρις να εχω διαθεση να στην πω προσωπικα,μιλαω γενικα) εφοσον θεωρεις οτι δεν ανηκεις στο rating που βρισκεσαι,αν καταφερεις κ ανεβεις σε silver 5 θα δοκιμασω ανετα να παιξω μερικα παιχνιδια με σενα να δω πως παιζεις .αν παραμεινεις bronze τοτε μαλλον ως εκει ειναι οι δυνατοτητες σου κ μετα θα εχω-ουμε δικιο να λεμε οτι το bronze ειναι τραγικο(που ειναι οντως παραπληγικο). ξερω οτι μονο που ακουτε bronze λετε οοο ασε μας κτλπ..αμα υπαρχει ατομο να μπενουμε μαζι μπας και αναιβω..να παρουμε ας πουμε lane να κανουμε carry το game! Τεσπα οπιος θελει add εκει το πας σε αλλη βαση.θες team για να παιζεις 5v5 premades η να σε ανεβασουν free? Quote
PoweredByYamaha Posted February 9, 2013 Author Posted February 9, 2013 η αληθεια ειναι οτι οταν παιζω adc στα boosts στο bronze - silver κ ζηταω να ερθει 1 support συνηθως φερνουν κατι nidalee,garen,volibear για αυτο το ρολο! Αν φερουν ενα κανονικο support μου ερχονται με full AP runes χωρις gold per 5 κ φτιαχνουν Shurelias αγνοωντας αν το χρειαζομαι η οχι περισσοτερο απο 1 aegis H 1 zekes.καθαρο c/p απο οτι βλεπουν στα streams 3 μηνες πιο πριν.οταν ομως βλεπουν οτι ενα Q του Graves τους πετσοκοβει τo μισo HP με τα ΑΡ runes λενε report bot οταν χανουν. το αλλο κακο ειναι οτι φοβουνται τον Garen(!) τον Darius(!) ,τους ντυνουν οσο πιο tanky μπορουν κ μετα κλαιγονται οτι δεν κανουν damage.Βασικα θεωρουν αυτους τους 2 παιχτες τανκ(οπως πχ ο amumu,o malph,o galio κτλ) Επισης (χωρις να εχω διαθεση να στην πω προσωπικα,μιλαω γενικα) εφοσον θεωρεις οτι δεν ανηκεις στο rating που βρισκεσαι,αν καταφερεις κ ανεβεις σε silver 5 θα δοκιμασω ανετα να παιξω μερικα παιχνιδια με σενα να δω πως παιζεις .αν παραμεινεις bronze τοτε μαλλον ως εκει ειναι οι δυνατοτητες σου κ μετα θα εχω-ουμε δικιο να λεμε οτι το bronze ειναι τραγικο(που ειναι οντως παραπληγικο). εκει το πας σε αλλη βαση.θες team για να παιζεις 5v5 premades η να σε ανεβασουν free? κοιτα για να αναιβω θελω ενα ακομα ατομο..αλλα θα προσπαθησω μονος...! και το ποστ το εκανα για premade κανονικα 5ν5 team Quote
Recommended Posts