FinalGod Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 Συγνώμη που οι σερβερς μου είναι στην Πενσυλβανία , Σουιδία , Σιγκαπούρη και λοιπά . Επίσης αμα μου ζιτήσεις απόδιξη είμαι ο μόνος από εδώ μέσα που είμαι σε διάθεση να σου δώσει... Συγνώμη που οι σερβερς μου είναι στην Πενσυλβανία , Σουιδία , Σιγκαπούρη και λοιπά . Επίσης αμα μου ζιτήσεις απόδιξη είμαι ο μόνος από εδώ μέσα που είμαι σε διάθεση να σου δώσει... Άστα ρε φοτοδιαφυγα.......Εσύ μ έφερες εδώ..Να ανοίξεις μπλοκ στην εφορία. <3 Quote
FinalGod Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 Psoma βάλε 3 απ΄όλα. :iseewhatyoudidthere: Quote
nekys Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Συγνώμη που οι σερβερς μου είναι στην Πενσυλβανία , Σουιδία , Σιγκαπούρη και λοιπά . Επίσης αμα μου ζιτήσεις απόδιξη είμαι ο μόνος από εδώ μέσα που είμαι σε διάθεση να σου δώσει... Μ'αρέσει που δικαιολογείσαι στα τρολλιά του MXC! Επίσης δεν είσαι ο μόνος που έχει τη "διάθεση" να κόψει απόδειξη ή τιμολόγιο, ::) κάποιοι ::) το κάνουν ούτως ή άλλως. Πάντως, χα, η ορθογραφία σου με έκανε και γέλασα (συγνώμη δε κρατήθηκα). Quote
Dir50 Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Μ'αρέσει που δικαιολογείσαι στα τρολλιά του MXC! Επίσης δεν είσαι ο μόνος που έχει τη "διάθεση" να κόψει απόδειξη ή τιμολόγιο, ::) κάποιοι ::) το κάνουν ούτως ή άλλως. Πάντως, χα, η ορθογραφία σου με έκανε και γέλασα (συγνώμη δε κρατήθηκα). Δεν μπορούμε να είμαστε παντού τέλειοι. Quote
FinalGod Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 Δεν μπορούμε να είμαστε παντού τέλειοι. Γαμας ρε.O nekys σε τρολαρει <3 Quote
WhoCaresMyName Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Paw na scammaro league of legends accounts :) .... Egw den 8a ftaiw auti den 8a dwsoun apodi3i! Quote
randomnamehere Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Κόλλησαν και χαρτάκι στο κυλικείο του σχολείου , τζάμπα πρωινό HUEHUE Quote
`Heroin Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Κόλλησαν και χαρτάκι στο κυλικείο του σχολείου , τζάμπα πρωινό HUEHUE AXAXAXAXAXAXAXA Quote
FinalGod Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 Αυτό με το χαρτί τους υποχρέωσαν να τι κάνουν. Quote
Fortuna Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Δεν μπορούμε να είμαστε παντού τέλειοι. Πού αλλού είσαι τέλειος δηλαδή; :trollface: Quote
Fortuna Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Πώς στον πούτσο βγαίνει το emoticon; ps test: :troll: Quote
Recommended Posts