.:LusTer:. Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Γεια σας παιδια. Θελω οσους απο εσας παιζετε στοιχημα να κανε ενα reply. Τον λογο θα σας τον εξηγησω συντομα. paizw!;P gia pes ton logo!:) Quote
sτrίkε- Posted September 30, 2012 Author Posted September 30, 2012 Προκειται για μια βοηθεια που χρειαζομαι. Πρεπει να συμπληρωσω καποια ατομα (refs) και για να γινει καποιος ρεφ πρεπει να συμπληρωσει μια προσφορα. Υπαρχουν πολλες προσφορες και μια απο αυτες ειναι να γινεται μελος στν WilliamHill και να επενδυσετε 20 Αγγλικες Λιρες. Οσοι ενδιαφερονται ας μου το πουνε εδω. Quote
Nicolás™ Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Προκειται για μια βοηθεια που χρειαζομαι. Πρεπει να συμπληρωσω καποια ατομα (refs) και για να γινει καποιος ρεφ πρεπει να συμπληρωσει μια προσφορα. Υπαρχουν πολλες προσφορες και μια απο αυτες ειναι να γινεται μελος στν WilliamHill και να επενδυσετε 20 Αγγλικες Λιρες. Οσοι ενδιαφερονται ας μου το πουνε εδω. Δηλαδη εμεις ως νεα μελοι που θα μας φερεις εσυ στην williamhill θα παρουμε 20 αγγλικες λιρες? Quote
sτrίkε- Posted September 30, 2012 Author Posted September 30, 2012 Δηλαδη εμεις ως νεα μελοι που θα μας φερεις εσυ στην williamhill θα παρουμε 20 αγγλικες λιρες? θα επενδυσετε. και θα σας δωσω 5 ευρω δωρο εγω. Quote
Recommended Posts