'Baggos' Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να μου πείτε απόψεις για ταινίες. Ετοιμάζω σαββατοκύριακο (το επόμενο) με την κοπελιά μου! Ωραίο βράδυ με φαγητό και κρασάκι, έτσι θέλω να κλείσει και με μία ή δύο ωραίες/α ταινίες/α. (Το δικό μου γούστο είναι θρίλλερ-επιστημονικής φαντασίας) οπότε, θέλω την γνώμη σας να μου προτείνεται κάποια. (Εκτός επιστημονικής φαντασίας) Ευχαριστώ εκ των προτέρων! +1 κάρμα σε αυτόν που θα στείλει το πιο γερό θρίλλερ. Quote
Dask Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Αντί να της πετάξεις τα μάτια έξω... Τεσπα, δείτε το Brokeback Mountain. Quote
MixHarder Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 3ekolo8refths 3 hmera stishs! kai 8a se ektimh afadasta gia to gousto sou! :P Quote
Hli4Snet Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 mpes brazzers exei polla epimorfotika video pou tha boh8isoun tin bradia sas. Den nomizw na mporei na klisi kalitera. Quote
'Baggos' Posted September 28, 2012 Author Posted September 28, 2012 Αντί να της πετάξεις τα μάτια έξω... Τεσπα, δείτε το Brokeback -beep-tain. Πριν ή μετά την ταινία, σημασία έχει όμως αυτό που ζητάω. Ευχαριστώ.... mpes brazzers exei polla epimorfotika video pou tha boh8isoun tin bradia sas. Den nomizw na mporei na klisi kalitera. Με την κοπέλα μου είπα θα είμαι, όχι με την αδερφή σου! Quote
ShuN^ Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Limitless Devil Seed (Δε ξέρω αν είναι καλή, δεν την εχω δει) The tall man (same^) Πρόσεχε μην ξενερώσετε με τα thriller :p Quote
'Baggos' Posted September 28, 2012 Author Posted September 28, 2012 Katevase to Bad Teacher ;D Θρίλλερ ρε.... τώρα με αυτά θα με πάρει ο ύπνος εμένα. Και μετά θα έχει δίκαιο ο Dask. Quote
'Baggos' Posted September 28, 2012 Author Posted September 28, 2012 Γουστάρει θρίλλερ γι'αυτό... άλλωστε όλοι μας θέλουμε να δούμε ένα γερό θρίλλερ με την κοπέλα μας. +1 κάρμα σε αυτόν που θα στείλει το πιο γερό θρίλλερ. Quote
Hli4Snet Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Πριν ή μετά την ταινία, σημασία έχει όμως αυτό που ζητάω. Ευχαριστώ.... Με την κοπέλα μου είπα θα είμαι, όχι με την αδερφή σου! Eisai kai atixos den exw aderfi.. alla tha sou protina na to dokimasis me tin kopela sou. Quote
'Baggos' Posted September 28, 2012 Author Posted September 28, 2012 Πολύ ωραίες οι δύο τελευταίες. Εσείς που στείλατε μπορείτε να ξανά στείλετε και άλλες. Ευχαριστώ που βοηθάτε. Quote
Dask Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Θρίλλερ ρε.... τώρα με αυτά θα με πάρει ο ύπνος εμένα. Και μετά θα έχει δίκαιο ο Dask. Μα δεν πρόκειται να κάνετε τίποτα, δεν ξέρω καν αν έχεις και γκόμενα. Quote
Recommended Posts