Jump to content

Recommended Posts

Posted

καλημέρα πάω να εγκαταστήσω το lol και μου βγάζει αυτό το  error your system is currently not allowing acess to our servers check your firewall and /or security software settings to allow PMB.exe to run. δεν έχω κάποιο αντιβαριους αν ξέρει κάποιος και μπορεί να με help μπορώ να δώσω teamviewer  ευχαριστώ :)

Posted

Kλείσε το firewall του pc και του router σου και κάνε απεγκατάσταση το antivirus σου ή κάνε exception για το lol.Αν δεν ξέρεις πως να τα κάνεις όλα αυτά κάνε ένα register στο lol support τα έχει όλα εκεί.

Posted

Kλείσε το firewall του pc και του router σου και κάνε απεγκατάσταση το antivirus σου ή κάνε exception για το lol.Αν δεν ξέρεις πως να τα κάνεις όλα αυτά κάνε ένα register στο lol support τα έχει όλα εκεί.

kala ta les..!!

Posted

έχουν μπει πάνω από 3 άτομα στο pc μου κανεις δεν τα καταφέρνει δεν ξέρω τι παίζει αν ξέρει κάποιος ας μου πει
Posted

λοιπον μπηκα κ εγω στ pc και δεν κανω προσφερω.. μπορει κανεις  να περασει το lol se windows xp home edittion??

Posted

κοίτα, με το lol υπήρχε πρόβλημα στα XP δεν ξέρω αν είναι αυτό το πρόβλημα, υπάρχει στο support κάποιο topic για αυτό, αν δεν υπάρχει πια απλά στείλε ένα mail στην Riot

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...