Devilfenix Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Καλημερα , θελω να βγαλω το aggresive απο ολα τα τερατα στον σερβερ μου αλλα δεν ξερω πως. Εχω aCis.
0 Sation Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 aderfe apo ola 8a su parei meres!!!meso navicat ginete ayto bebaia!sta npc!
0 Fanky Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Ψάξε στο eng σεξιον,έχει κάτι sql scripts,και είναι και αυτό κάπου. βασικά αν δεις πως δουλεύεις με sql scripts θα το καταφέρεις και μόνος σου,απλό είναι.
0 Devilfenix Posted September 12, 2012 Author Posted September 12, 2012 Vasika vrika sto npc_ai_data ena column pou legete aggro , ta ekana ola 0 alla eksakolouthoun na einai aggresive, kai giauto rotaw an iparxei kati allo pou mporw na kanw.
0 'Baggos' Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Καλημερα , θελω να βγαλω το aggresive απο ολα τα τερατα στον σερβερ μου αλλα δεν ξερω πως. Εχω aCis. Είναι για να μην έρχονται όλα μαζί, όταν χτυπάς το ένα? ή γενικά επιτίθενται? Αν κατάλαβα καλά, απλά βγάλτους την Clan, αν κοιτάξεις μερικά έχουν και είναι και στην ίδια. Atl & Shift και edit, κάτω κάτω θα το έχει.
0 GsL Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Είναι για να μην έρχονται όλα μαζί, όταν χτυπάς το ένα? ή γενικά επιτίθενται? Αν κατάλαβα καλά, απλά βγάλτους την Clan, αν κοιτάξεις μερικά έχουν και είναι και στην ίδια. Atl & Shift και edit, κάτω κάτω θα το έχει. akuro to 1st p les Pata ALt + Shift Vres to Agrro kapou stin mesi einai k kane to 0 k kane respawn k eisai rdy nmz
0 Devilfenix Posted September 12, 2012 Author Posted September 12, 2012 Είναι για να μην έρχονται όλα μαζί, όταν χτυπάς το ένα? ή γενικά επιτίθενται? Αν κατάλαβα καλά, απλά βγάλτους την Clan, αν κοιτάξεις μερικά έχουν και είναι και στην ίδια. Atl & Shift και edit, κάτω κάτω θα το έχει. Σε ευχαριστω , μπορει να κλειδωθει.
0 'Baggos' Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 akuro to 1st p les Pata ALt + Shift Vres to Agrro kapou stin mesi einai k kane to 0 k kane respawn k eisai rdy nmz Το θέμα είναι ότι δεν εννοεί να περνάει και να επιτίθενται, αλλά χτυπάει π.χ ένα Gremlin και όλα πάνω του. Αυτή την λύση έδωσα.
0 Zake Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Σε ευχαριστω , μπορει να κλειδωθει. Locked.
Question
Devilfenix
Καλημερα , θελω να βγαλω το aggresive απο ολα τα τερατα στον σερβερ μου αλλα δεν ξερω πως.
Εχω aCis.
8 answers to this question
Recommended Posts