Jump to content

Recommended Posts

Posted

29,5 lvl account  tell me more how i got boosted.υyour argument is invalid

o kαθε αναπηρος εχει λογο εδω μεσα χωρις να ξερει. ειμαι ο μοναδικος  που δεν εχει μπει ποτε κανεις με το acc του να το boostαρουν κ εχει τυχει κ αρκετες φορες να παιξω με αντιπαλο το dask η το Snoopi κ να χασω ranked game.

Εγώ όποτε πετύχαινα το Snoopi, πάντα νικούσα. Είτε ήταν στο team μου είτε αντίπαλος. Πάντα έπνιγε όμως :/

Ακόμα θυμάμαι που είχε πάρει tf vs kass και του λέω "Θα την παλέψεις με Kass;" και μου λέει "Δεν έχω χάσει ποτέ από Kass"... 0/7 στο 15. Tον κουβάλησα όμως. Best noc eu

Posted

Εγώ όποτε πετύχαινα το Snoopi, πάντα νικούσα. Είτε ήταν στο team μου είτε αντίπαλος. Πάντα έπνιγε όμως :/

Ακόμα θυμάμαι που είχε πάρει tf vs kass και του λέω "Θα την παλέψεις με Kass;" και μου λέει "Δεν έχω χάσει ποτέ από Kass"... 0/7 στο 15. Tον κουβάλησα όμως. Best noc eu

όταν παίζαμε μαζί ήμουν 1400 και άξιζα 1200 :3 τώρα άλλαξαν τα πράγματα
Posted

Thnite.

O Romeo, poulaei VERY BEST FILES. Mh tou les -beep-ies, tha se timwrisei o theos.

δεν ειναι ο Ρομεο αυτος που εκραξα. με το Ρομεο μια χαρα τα πηγαινω.

οταν παιζαμε μαζι του Snoopi εβγαινε απο μεσα του ο καλυτερος του εαυτος 8)
Posted

οταν παιζαμε μαζι του Snoopi εβγαινε απο μεσα του ο καλυτερος του εαυτος 8)

Πρέπει να λες τότε που βλέπατε Lee Sin αντίπαλο και κάνατε dodge γιατί νομίζατε πως ήμουν εγώ :okey:
Posted

"Με βλεπουν να τσουλαω,απεχθανονται"

((They see me rollin' they hatin'))

Report.

Posted

"Με βλεπουν να τσουλαω,απεχθανονται"

((They see me rollin' they hatin'))

97k3d4.jpg

Υπάρχει ακόμα το Dominion; Δεν το έχουν βγάλει από το game;

Posted

Βασικά, σκέψου τι άτομα παίζουν για να σε λέει ο άλλος  hacker...

Πολωνοι για παντα! 8) με ειπε χακερ γιατι εκανα ulti κ κλειδωσα 3 ατομα στον πυργο μου.κ τους βαρουσε. σκοτωσα 2 ,παω να φυγω σκοτωνω κ τον τριτο κ μετα πεθαινω.

29 lv mate

το νορμαλ ελο εχει ανεβει στα υψη απ το lvl1

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...