jeLLy Posted February 6, 2013 Share Posted February 6, 2013 Πού υπογράφηκε η Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας; -Στο κάτω μέρος της σελίδας ston poutso mou Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matthew Posted February 6, 2013 Share Posted February 6, 2013 Ένας μαθηματικός στέλνει το παρακάτω γράμμα στην σύζυγό του: Αγαπητή μου σύζυγε, όπως ξέρεις είσαι 54 ετών και έχω ανάγκες που δεν μπορείς να μου καλύψεις. Κατά τα άλλα χαίρομαι που σε έχω σύζυγο. Ελπίζω να μην σε πειράξει, αλλά την ώρα που θα λάβεις αυτό το γράμμα εγώ θα είμαι στο χλιδάτο ξενοδοχείο "Όλυμπος" με την 18-χρονη βοηθό μου. Σπίτι θα έρθω μετά τα μεσάνυκτα. Ο σύζυγός σου blush Πηγαίνοντας στο ξενοδοχείο βρήκε ένα fax: Αγαπητέ μου σύζυγε, όπως ξέρεις και εσύ είσαι 54 χρονών και την ώρα που θα λάβεις αυτό το γράμμα εγώ θα είμαι στο χλιδάτο ξενοδοχείο "Αστέρια" με τον 18-χρονο νεαρό που καθαρίζει την πισίνα. Όπως ξέρεις σαν μαθηματικός που είσαι, το 18 μπαίνει στο 54 πιό πολλές φορές από όσες το 54 στο 18. Λοιπόν μην με περιμένεις. win Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smok3BoY Posted February 7, 2013 Share Posted February 7, 2013 ston poutso mou xaxaxaxaxaxa Ένας μαθηματικός στέλνει το παρακάτω γράμμα στην σύζυγό του: Αγαπητή μου σύζυγε, όπως ξέρεις είσαι 54 ετών και έχω ανάγκες που δεν μπορείς να μου καλύψεις. Κατά τα άλλα χαίρομαι που σε έχω σύζυγο. Ελπίζω να μην σε πειράξει, αλλά την ώρα που θα λάβεις αυτό το γράμμα εγώ θα είμαι στο χλιδάτο ξενοδοχείο "Όλυμπος" με την 18-χρονη βοηθό μου. Σπίτι θα έρθω μετά τα μεσάνυκτα. Ο σύζυγός σου blush Πηγαίνοντας στο ξενοδοχείο βρήκε ένα fax: Αγαπητέ μου σύζυγε, όπως ξέρεις και εσύ είσαι 54 χρονών και την ώρα που θα λάβεις αυτό το γράμμα εγώ θα είμαι στο χλιδάτο ξενοδοχείο "Αστέρια" με τον 18-χρονο νεαρό που καθαρίζει την πισίνα. Όπως ξέρεις σαν μαθηματικός που είσαι, το 18 μπαίνει στο 54 πιό πολλές φορές από όσες το 54 στο 18. Λοιπόν μην με περιμένεις. win axaxaxaxaxaxax x2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fortuna Posted February 7, 2013 Share Posted February 7, 2013 Τρως dc 2 min και όταν ξαναμπαίνεις έχουν οι enemy baron και είμαστε -4 tower. ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΣΟ ΑΝΙΚΑΝΟΙ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExTrEmEDwarf Posted February 7, 2013 Share Posted February 7, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matthew Posted February 7, 2013 Share Posted February 7, 2013 Τρως dc 2 min και όταν ξαναμπαίνεις έχουν οι enemy baron και είμαστε -4 tower. ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΣΟ ΑΝΙΚΑΝΟΙ; :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist05 Posted February 7, 2013 Share Posted February 7, 2013 Τρως dc 2 min και όταν ξαναμπαίνεις έχουν οι enemy baron και είμαστε -4 tower. ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΣΟ ΑΝΙΚΑΝΟΙ; :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: Link to comment Share on other sites More sharing options...
L2NewAge Posted February 7, 2013 Share Posted February 7, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
™StarЯdoм® Posted February 8, 2013 Share Posted February 8, 2013 εμείς οι ερωτεύσιμοι πότε γιορτάζουμε να ούμε ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirLionheart Posted February 8, 2013 Share Posted February 8, 2013 εμείς οι ερωτεύσιμοι πότε γιορτάζουμε να ούμε ; Google it. :troll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vazelos Posted February 8, 2013 Share Posted February 8, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vazelos Posted February 8, 2013 Share Posted February 8, 2013 έχεις τόση κουλτούρα και σοφία μέσα σου, όσο η κουράδα απ τα φασολάκια που έριξα πριν 20 λεπτά Link to comment Share on other sites More sharing options...
MixHarder Posted February 8, 2013 Share Posted February 8, 2013 έχεις τόση κουλτούρα και σοφία μέσα σου, όσο η κουράδα απ τα φασολάκια που έριξα πριν 20 λεπτά :troll: :not bad: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirLionheart Posted February 8, 2013 Share Posted February 8, 2013 έχεις τόση κουλτούρα και σοφία μέσα σου, όσο η κουράδα απ τα φασολάκια που έριξα πριν 20 λεπτά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vazelos Posted February 8, 2013 Share Posted February 8, 2013 ναι, είμαι hater σου. Βασικά αν σου πω οτι και πρώτη φορα σε βλέπω στο μχψ. "αἰὲν ἀριστεύειν καὶ ὑπείροχον ἔμμεναι ἄλλων" εκτός απο κοπρολάγνος βλέπω είσαι και αρχαιολάγνος. Φασιστάκι ή απλός βλάκας που διαβάζει ρητά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts