kΟzA Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 me poly apla logia mpwris na m klasis ta arxidia me agria fasolada =) gamw kai ton koza kai tin mana sou tin -beep-a kai to soi sou kai oti exeis kai dn exeis s 3ana lew eisai enas guftos Ok Edw 8amaste vgenw ,apo to spam topic einai askopos xronos na milas mazi sou.
`Rοmeο Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Ok Edw 8amaste vgenw ,apo to spam topic einai askopos xronos na milas mazi sou. egine re flore kai egw lew na gamiso tin gomena sou paly poly poutso zitaei oxi Mikropsolides san esena
kΟzA Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 ΚΩΣΤΑ ΠΙΑΣΕ ΠΟΠΚΟΡΝ etc. vsk katse ligw akoma mia kai exi 8ea 8a se koroidevo gia ligw akoma Romeo.
`Rοmeο Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 fasi exei fasi exei ton perimenoune poly kala pragmata se liges meres tha ton ftiaksi o Nikolakis
kΟzA Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 fasi exei ton perimenoune poly kala pragmata se liges meres tha ton ftiaksi o Nikolakis oh realy ? 8es na sou po kai to allo ? egw tr vriskome italia exo pai na paro 1 eutokinito,8elis molis er8o elada aftes ths 2 meroules na er8o kai eki na mas vgalo Photo mazi kai na tin kanw share edw sto spam topic ? prose3e den einai ironia oute psema.
`Rοmeο Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 oh realy ? 8es na sou po kai to allo ? egw tr vriskome italia exo pai na paro 1 eutokinito,8elis molis er8o elada aftes ths 2 meroules na er8o kai eki na mas vgalo Photo mazi kai na tin kanw share edw sto spam topic ? prose3e den einai ironia oute psema. davai urod ela xanthi se perimeno
`Rοmeο Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 A kai koza min eisai mono logia re flore gt to 90% lene tha erthoune ne me gamisoune kai sto telos dn erxete kaneis epidi einai oloii xestes an exeis ta arxidakia ela xanthi na se keraso mia mpira kai na se stilo apo ekei pou eirthes
kΟzA Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 A kai koza min eisai mono logia re flore gt to 90% lene tha erthoune ne me -beep-oune kai sto telos dn erxete kaneis epidi einai oloii xestes an exeis ta arxidakia ela xanthi na se keraso mia mpira kai na se stilo apo ekei pou eirthes kaneme add skype,me to real skype sou,na do pou menis .
`Rοmeο Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 kaneme add skype,me to real skype sou,na do pou menis . sou 3ana lew Meno Xanthi an dn pistevis ston poutso m otan einai na erttheis xanthi m les edw kai s lew sinantisi sta ktel xanthis alla eisai xestis kai dn tha erthis.
kΟzA Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 sou 3ana lew Meno Xanthi an dn pistevis ston poutso m otan einai na erttheis xanthi m les edw kai s lew sinantisi sta ktel xanthis alla eisai xestis kai dn tha erthis. aax0ax0a0a0 esu eice xestis pou den me afinis na do to DNS sou apo pou sta ali8ia eice . Boro na do mexri kai tin odo sou kai to onoma p einai h Sindesi tou internet kefte
`Rοmeο Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 aax0ax0a0a0 esu eice xestis pou den me afinis na do to DNS sou apo pou sta ali8ia eice . Boro na do mexri kai tin odo sou kai to onoma p einai h Sindesi tou internet kefte pare re mpastarde des http://www.facebook.com/romeo.firarda?fref=ts romeo.inside1 kai to skype pare gamwmane
Roronoa Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 aax0ax0a0a0 esu eice xestis pou den me afinis na do to DNS sou apo pou sta ali8ia eice . Boro na do mexri kai tin odo sou kai to onoma p einai h Sindesi tou internet kefte ta @@ m mporeis na breis to DNS sou deixnei tin bash tis eterias pou einai to internet sou kiofte
Recommended Posts