SirLionheart Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 (edited) Grecotel λέγεται όχι 5στερο ξενοδοχείο :D (Wut? Δεν είναι αυτό 5στερο?) Όπου υπάρχει Θεολογική Σχολή υπάρχουν και οι αντίστοιχες μουνάρες, αποτυχημένες που πήγαν απλά για να λένε ότι είναι φοιτήτριες και να τρώνε πούτσα πιο easy Λογικό. Απλά ήθελα να postάρω τη φωτό. Edited September 3, 2014 by SirLionheart
Vision Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 Grecotel λέγεται όχι 5στερο ξενοδοχείο :D ? Όπου υπάρχει Θεολογική Σχολή υπάρχουν και οι αντίστοιχες μουνάρες, αποτυχημένες που πήγαν απλά για να λένε ότι είναι φοιτήτριες και να τρώνε πούτσα πιο easy Όχι Aquila λέγεται λελ
Eagle_Eye Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 Όπου υπάρχει Θεολογική Σχολή υπάρχουν και οι αντίστοιχες μουνάρες, αποτυχημένες που πήγαν απλά για να λένε ότι είναι φοιτήτριες και να τρώνε πούτσα πιο easy Empeiro post :good sir:
BonJovi® Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 Όχι Aquila λέγεται λελ Μόνο το Grecotel ξέρω από 5στερο ξενοδοχείο. Καλά βασικά δεν είναι ξενοδοχείο, παλάτι είναι, ντρέπεσαι να μπεις μεσα :P
BonJovi® Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 Λογικό. Απλά ήθελα να postάρω τη φωτό. Εννοώ ας έλεγε το όνομα δε χρειαζόταν το 5στερο
Vision Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 Μόνο το Grecotel ξέρω από 5στερο ξενοδοχείο. Καλά βασικά δεν είναι ξενοδοχείο, παλάτι είναι, ντρέπεσαι να μπεις μεσα :P Ναι έτσι είναι για τον πελάτη για τον εργαζόμενο δεν ισχύουν αυτά.
BonJovi® Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 Ναι έτσι είναι για τον πελάτη για τον εργαζόμενο δεν ισχύουν αυτά. Καλά, έτσι να νομίζεις :D Μια ζημία να κάνεις πιο πολύ από εσένα θα αξίζει. Έχω μείνει στο Grecotel του Ρεθύμνου. Φοβερό απλά. Αλλά σαν το Costa Navarino ΔΕΝ
Vision Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 Καλά, έτσι να νομίζεις :D Μια ζημία να κάνεις πιο πολύ από εσένα θα αξίζει. Έχω μείνει στο Grecotel του Ρεθύμνου. Φοβερό απλά. Αλλά σαν το Costa Navarino ΔΕΝ οκ
par0s Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 geia sas, exw camera apo to eye toy apo playstation 2 kai 8a h8ela na rwtisw ama ginete na katevasw kapious drivers h kati tetoio gia na mporw na xrisimopoiw tn camera gia to pc..
SirLionheart Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 Χλουπ χλουπ χλουπ χλουπΧλουπΦτουΧλουπ χλουπ χλουπ χλουπΧλουπ χλουπ χλουπΧλουπ χλουπ χλουπ χλουπΧλουπΦτουΧλουπ χλουπ χλουπ χλουπΧλουπ χλουπ χλουπ... -Μωράκι μου σ' αρέσει;- ...-Μωρό μου;- ...- Ρε Γιώργο τι κάνεις, τόση ώρα στον ρουφάω και εσύ φοράς ωτοασπίδες;-Δεν μπορώ να ακούω πίπες.
par0s Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 geia sas, exw camera apo to eye toy apo playstation 2 kai 8a h8ela na rwtisw ama ginete na katevasw kapious drivers h kati tetoio gia na mporw na xrisimopoiw tn camera gia to pc..
™StarЯdoм® Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 (edited) PC Pavilion 500-336nv με επεξεργαστή Intel Core i5-4460S (2.90 GHz), μνήμη 6 GB, σκληρό δίσκο 500 GB και κάρτα γραφικών AMD Radeon R7 240 2 GB. worth? 550 eura Edited September 4, 2014 by ™StarЯdoм®
Destorion Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 PC Pavilion 500-336nv με επεξεργαστή Intel Core i5-4460S (2.90 GHz), μνήμη 6 GB, σκληρό δίσκο 500 GB και κάρτα γραφικών AMD Radeon R7 240 2 GB. worth? 550 eura Ναι, Κατά την γνώμη μου συμφαίρει.. Από το να κάτσεις και να αγοράζεις τα εξαρτήματα για τον υπολογιστή σου, καλύτερα αξίζει ένας καινούργειος..
™StarЯdoм® Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 basika me auta ta leuta kaneis kalitero mixanima alla tha ithela na to parw me daneiodotisi apo kotsovolo that's why. kai krataw reusto gia mia kali o8oni kai plhktrologio !
Recommended Posts