Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ναι έχει σχέση αυτό, με το ότι δεν ξέρω τι account χρησιμοποιούσατε εσείς όταν τρολλάρατε το 2005.

Γιατί πάντα να γίνεσαι mad τόσο εύκολα; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Posted

Τα λέμε στο diamond, αν πας ποτέ. Θα φάω κι άλλο decay μήπως με φτάσεις.

Έγινε. Θες να πάω με tryhard ή απλά χαλαρά σκοπεύοντας να νικήσω;

Posted

easy mode on

Έλα ρε μαλάκα. Με σκουπίδια παίζω συνέχεια. Τόσο κακοί που καμιά φορά δε νικάω τα games νωρίς επειδή δεν υποτιμώ τη νοημοσύνη των αντιπάλων μου και το θεωρώ αδύνατο να είναι τόσο βλάκες όσο πραγματικά είναι. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην κάνω πράματα που δε θα δούλευαν αν τα έκανα σε κάποιον σαν εμένα.

Posted

Έγινε. Θες να πάω με tryhard ή απλά χαλαρά σκοπεύοντας να νικήσω;

Platinum 1 είσαι κανένα 2μηνο τώρα, πόσο καιρό θα σου πάρει να πας Diamond V; Εγώ αύριο πέφτω από decay νομίζω.

πόσο κομπλεξικός πια xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

λες για κάτι που δεν σου είπαν κάτι ποτέ, πάρα πολύ βάζελος λέμε

Απλά νόμιζες πως όντως τρόλλαρες, επειδή δεν ήξερα ποιανού είναι το account. Δεν το είπες για πλάκα, έτσι, για να με κάνεις mad.
Posted

Νικολουδε υποκλινομαι. +1 καρμα.

παιζει να ειμαι απ τους ελαχιστους που θυμουνται αυτο το acc :P dem bans

Δεν υπάρχει 5αρα paysafe? Δεν μου απάντησες ακόμα στην ερώτησή μου.

υπαρχει αλλα οχι στην Ελλαδα

Posted

Έλα ρε μαλάκα. Με σκουπίδια παίζω συνέχεια. Τόσο κακοί που καμιά φορά δε νικάω τα games νωρίς επειδή δεν υποτιμώ τη νοημοσύνη των αντιπάλων μου και το θεωρώ αδύνατο να είναι τόσο βλάκες όσο πραγματικά είναι. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην κάνω πράματα που δε θα δούλευαν αν τα έκανα σε κάποιον σαν εμένα.

σε 13 μέρες πήγα από 5 στο 2 και bo3 και τώρα είδα να μην με πάει στα τελευταία game οπότε το αφήνω λίγο να ηρεμήσω και συνεχίζω

εεε τώρα παίζεις με τα diamond v, λογικό είναι να σκουπιδιάζουν..

Posted

Τι λες ρε μαλάκα κι εσύ που δεν υπάρχει paysafe 5αρα στην Ελλάδα;

Γιατί απ'έξω τις φέρνουνε;

Posted

Τι λες ρε μαλάκα κι εσύ που δεν υπάρχει paysafe 5αρα στην Ελλάδα;

Γιατί απ'έξω τις φέρνουνε;

δεν τις βγαζει το μηχανημα :/
Posted

Απλά νόμιζες πως όντως τρόλλαρες, επειδή δεν ήξερα ποιανού είναι το account. Δεν το είπες για πλάκα, έτσι, για να με κάνεις mad.

είναι σαν να πει ο παύλος 'ποιανού είναι το AD BOT OR AFK?'

σε τέτοια φάση. έμεινα πολύ :meh: όταν είδα να ρωτάς...

και ισχύει, γιατί τόσο εύκολα mad? lol

Posted

δεν τις βγαζει το μηχανημα :/

Kι εγώ πως παίρνω; Από Μαροκινό μηχάνημα μου βγάζουν;
Posted

Platinum 1 είσαι κανένα 2μηνο τώρα, πόσο καιρό θα σου πάρει να πας Diamond V;

Eπειδή δεν παίζω. Και όταν παίζω, δε με νοιάζει το αποτέλεσμα, ούτε προσπαθώ.

Diamond θα είμαι σε λιγότερο από βδομάδα και θέτω τόσο μεγάλο περιθώριο επειδή δεν παίζω συχνά solo q. Όσο πιο γρήγορα συμβιβαστώ με το γεγονός ότι παίζω με αντίπαλους που το IQ τους είναι γύρω στο μέσο ή και πιο κάτω καμιά φορά τόσο πιο γρήγορα θα ανέβω.

Posted

είναι σαν να πει ο παύλος 'ποιανού είναι το AD BOT OR AFK?'

σε τέτοια φάση. έμεινα πολύ :meh: όταν είδα να ρωτάς...

και ισχύει, γιατί τόσο εύκολα mad? lol

Μα αφού δεν το ξέρω το account, δεν το πρόλαβα/δεν ασχολιόμουν τότε με το φορουμ. Το AD BOT OR AFK ποιος δεν ξέρει ότι είναι δικό μου;
Posted

Eπειδή δεν παίζω. Και όταν παίζω, δε με νοιάζει το αποτέλεσμα, ούτε προσπαθώ.

Diamond θα είμαι σε λιγότερο από βδομάδα και θέτω τόσο μεγάλο περιθώριο επειδή δεν παίζω συχνά solo q. Όσο πιο γρήγορα συμβιβαστώ με το γεγονός ότι παίζω με αντίπαλους που το IQ τους είναι γύρω στο μέσο ή και πιο κάτω καμιά φορά τόσο πιο γρήγορα θα ανέβω.

Να μπεις με το account μου να παίξεις ένα μην φάω decay.
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Hello everyone, I am looking to purchase a Premium Lineage 2 High Five server pack. My main requirements are: Stability & Quality (Most Important): The pack must be highly stable with no system errors or major bugs. Custom Features: It must include ready-to-use custom features such as a fully functional Community Board, custom NPC Buffers, and Custom Item Sellers (GM Shops), etc. Complete Files: It is absolutely necessary that the full source code (src) and complete Geodata are included. If you are selling a pack that meets these criteria, please send me a PM or leave a reply with the following information: Brief details and key features of the pack Price Test server availability (I would like to test it before buying) Thank you!
    • L2jmobiusDevClon — Classic Interlude p110 Emulator L2jmobiusDevClon is actively developing a Lineage 2 Classic Interlude p110 emulator. Development is done in free time with a strong focus on: • Stability • Authentic Classic mechanics • Clean and optimized architecture The project is based on the L2jMobius source and is continuously evolving and improving. System Requirements: • Java 25 • MariaDB 12.0 • Client p110 Current Revision: 3.0 Development Status: Active Distribution: Free Official Website: https://www.l2jmobiusdevclon.pp.ua Discord Server: https://discord.gg/23a9S8g4Bn Contact: Telegram — @L2jmobiusDevClon Also available via private messages Project Goals: ✔ Improved stability ✔ Maximum Classic accuracy ✔ Core optimization We are currently looking for: • Testers • Server administrators Suggestions, bug reports, and ideas are always welcome. Contact us via: ✔ Discord ✔ Telegram ✔ Private Messages
    • i guess loading only the effects that are needed it will maybe work, like removing from reshade shader folder the ones that are not needed, depends on the pc also i guess, also limithing the game at 30fps can be better maybe
    • Up   SELL CHARACTERS L2 REBORN FRANZ x1     destroyer 74 lvl naked - 120 euro sws 71 lvl naked - 120 euro pp 66 skills - 120 euro se 64 lvl - 90 euro   Characters are legit with mail   i can wtt the characters for adena server franz   sell adena franz 250kk stock     add discord topeseller4081  
  • Topics

• Create New...

Important Information

This community uses essential cookies to function properly. Non-essential cookies and third-party services are used only with your consent. Read our Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..