Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ε 5 μέρες θα πάει. Αν γαμήσει τη 1 θα ναι ευτύχημα.

Εσύ νομίζεις πως είναι όλοι ED.

btw, αυτός δεν μπήκε σήμερα ή εγώ δεν τον είδα; Γιατί χθες είπε πως πέρασε 1,5 μήνας, αν γύρισε η άλλη... απλά δεν θέλω να σκέφτομαι τι έγινε.

Posted

Εσύ νομίζεις πως είναι όλοι ED.

btw, αυτός δεν μπήκε σήμερα ή εγώ δεν τον είδα; Γιατί χθες είπε πως πέρασε 1,5 μήνας, αν γύρισε η άλλη... απλά δεν θέλω να σκέφτομαι τι έγινε.

ΩΧ ΟΝΤΩΣ ΜΑΛΛΟΝ ΓΥΡΙΣΕ...
Posted

Θα δούμε αύριο στις ειδήσεις

"23χρονη βρέθηκε νεκρή στο διαμερισμά της από βιασμό, ο κατηγορούμενος σοκαρισμένος ο ίδιος λέει πως ήταν σε κατάσταση σοκ όταν συνήλθε και δεν θυμάται τίποτα, αλλά ταυτόχρονα δηλώνει σεξομανής, έρευνες διεξάγονται για περαιτέρω στοιχεία".

Posted

Θα δούμε αύριο στις ειδήσεις

"23χρονη βρέθηκε νεκρή στο διαμερισμά της από βιασμό, ο κατηγορούμενος σοκαρισμένος ο ίδιος λέει πως ήταν σε κατάσταση σοκ όταν συνήλθε και δεν θυμάται τίποτα, αλλά ταυτόχρονα δηλώνει σεξομανής, έρευνες διεξάγονται για περαιτέρω στοιχεία".

ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ
Posted

ΩΧ ΟΝΤΩΣ ΜΑΛΛΟΝ ΓΥΡΙΣΕ...

όχι ακόμα :(

κάνω refresh συνέχεια αλλα μιλάτε για ανιμε κάθε φορά που κάνω refresh οπότε κλείνω όπως είναι το browser

Posted

κάνω refresh συνέχεια αλλα μιλάτε για ανιμε κάθε φορά που κάνω refresh οπότε κλείνω όπως είναι το browser

Κουράγιο, θα γυρίσει. Εμείς εδώ είμαστε να σε παρηγορήσουμε, και τώρα, και μετά...
Posted

Ε ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΛΟΥΣΕ ΤΟ ANIME/MANGA TOPIC!
Posted

:truestory:
Posted

Να φανταστώ ότι η μυωπία σου πήγε στο 17 με τα post του στα αγγλικά ε;

Εγώ χρησιμοποιώ ανάγλυφη οθόνη και πληκτρολόγιο αυτή τη στιγμή.

Posted

Εγώ χρησιμοποιώ ανάγλυφη οθόνη και πληκτρολόγιο αυτή τη στιγμή.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Posted

ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ,ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ,ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ,ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...