Heiko Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 ΠΩ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΙ ΕΧΑΣΑ ΓΑΜΩ ΓΑΜΩ ΓΑΜΩ! ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΑ LIFER; ΚΑΛΗΜΕΡΑ! Kalimera man!
Noble® Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 20 σελιδες με τονωτικες ενεσεις δραμαμινης. η αληθεια ειναι οτι η βλακεια παει συννεφο εδω μεσα. 16χρονα τσουτσουκια να το παιζουν αλητεΖ ,grammar nazis,attention whores,σκουπιδια που δεν ξερουν τι ειναι το καθε Meme ξεχωριστα να τα χρησιμοποιουν τυχαια κ παει λεγοντας. (((( :alone: :happyforever: )))) ---> forever alone.ειναι ο τυπακος που δεν εχει κανεναν φιλο η αμορε. αρχιζω να πιστευω οτι δν το χρησιμοποιειτε κ τοσο τυχαια
ExTrEmEDwarf Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 20 σελιδες με τονωτικες ενεσεις δραμαμινης. η αληθεια ειναι οτι η βλακεια παει συννεφο εδω μεσα. 16χρονα τσουτσουκια να το παιζουν αλητεΖ ,grammar nazis,attention whores,σκουπιδια που δεν ξερουν τι ειναι το καθε Meme ξεχωριστα να τα χρησιμοποιουν τυχαια κ παει λεγοντας. (((( :alone: :happyforever: )))) ---> forever alone.ειναι ο τυπακος που δεν εχει κανεναν φιλο η αμορε. αρχιζω να πιστευω οτι δν το χρησιμοποιειτε κ τοσο τυχαια
Xplicit7 Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 20 σελιδες με τονωτικες ενεσεις δραμαμινης. η αληθεια ειναι οτι η βλακεια παει συννεφο εδω μεσα. 16χρονα τσουτσουκια να το παιζουν αλητεΖ ,grammar nazis,attention whores,σκουπιδια που δεν ξερουν τι ειναι το καθε Meme ξεχωριστα να τα χρησιμοποιουν τυχαια κ παει λεγοντας. (((( :alone: :happyforever: )))) ---> forever alone.ειναι ο τυπακος που δεν εχει κανεναν φιλο η αμορε. αρχιζω να πιστευω οτι δν το χρησιμοποιειτε κ τοσο τυχαια Μαλάκα άσε έχω μετανιώσει που έχω μπει σε πρόγραμμα και κοιμάμαι νωρίς χαχαχαχαχα
ExTrEmEDwarf Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 Μαλάκα άσε έχω μετανιώσει που έχω μπει σε πρόγραμμα και κοιμάμαι νωρίς χαχαχαχαχα κάντο uninstall :disfather:
Xplicit7 Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 κάντο uninstal :disfather: ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ SYSTEM32 ΠΛΕΟΝ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ!
ExTrEmEDwarf Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 εγραψα το uninstall με 1 λ. ξεχνάω και τα αγγλικά που ξέρω με τις μαλακίες που διάβαζα -.-"
Xplicit7 Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 εγραψα το uninstall με 1 λ. ξεχνάω και τα αγγλικά που ξέρω με τις μαλακίες που διάβαζα -.-" Και έμεινε και στο quote μου, κάτσε να το δει ο Ευτύχης τώρα hf.
Noble® Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 Μαλάκα άσε έχω μετανιώσει που έχω μπει σε πρόγραμμα και κοιμάμαι νωρίς χαχαχαχαχα κοιμασαι το καλοκαιρι που δεν κανεις τιποτα,θα ξενυχτας το χειμωνα στη σχολη. virus
Recommended Posts