Reptant_ Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 και εγώ σερί μπορεί να είμαι αλλά δεν θα κάτσω 9 η ώρα να πιω μπύρα λολ. Εξαρταται Αν εισαι με παρεα στην θαλασσα και θελετε ολη μερα να πινετε :Ρ αλλα μονος ειναι λιγο αρρωστο :Ρ
Heiko Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 και εγώ σερί μπορεί να είμαι αλλά δεν θα κάτσω 9 η ώρα να πιω μπύρα λολ. entaksei re file esi eise esi.dn to eipa ute gia na to paiksw magkas ute gia na to paiksw hardcore ute tipota twra an esi to vlepeis periergo i oti to lew giauto ton logo tote ti na su pw?malakia gt kati tetoia ta pistevun ta pitsirikia pu pane gimnasio dipla sto spiti mu k me vlepun me mpira k lene "oo koita autos pinei mpira"..
ExTrEmEDwarf Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 entaksei re file esi eise esi.dn to eipa ute gia na to paiksw magkas ute gia na to paiksw hardcore ute tipota twra an esi to vlepeis periergo i oti to lew giauto ton logo tote ti na su pw?-beep-ia gt kati tetoia ta pistevun ta pitsirikia pu pane gimnasio dipla sto spiti mu k me vlepun me mpira k lene "oo koita autos pinei mpira".. γιατί αγχώνεσαι; νομίζεις ότι σε πρόσβαλα επειδή πίνες μπύρες το πρωί; λολ
Heiko Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 γιατί αγχώνεσαι; νομίζεις ότι σε πρόσβαλα επειδή πίνες μπύρες το πρωί; λολ dn anxonome apla su eksigw ti paizei k paei se olus oxi mono se sena apla apantisa se esena giati eida na to les auto me to hardcore..
Smok3BoY Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 μπύρα 9 το πρωί.. φοιτητής είναι και αλκοολικός fix (oxi tin mpura)
floros16 Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 petixa tragoudi sto utube xwris diafimisi...akous ekei..
Dev Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 Αφού ρε βλάκα Νικολούδε το 80 % των ερωτήσεων είναι GTP. 'Ενα 20 % αξίζει διάβασμα ίσως και λιγότερο. Π.χ
Xplicit7 Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 Αφού ρε βλάκα Νικολούδε το 80 % των ερωτήσεων είναι GTP. 'Ενα 20 % αξίζει διάβασμα ίσως και λιγότερο. Π.χ Ναι ρε αυτό λέω και εγώ, απλά είναι κάποιες ερωτήσεις που είναι παγίδες και δεδομένου ότι μπορείς να κάνεις μόνο 1 λάθος πρέπει να τις μάθεις καλά.
Xplicit7 Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 Νικόλουδε ,πότε θα φτιάξεις το ιντερνετ? Ντάξει καλύτερα είναι τώρα, περνάει μία παράξενη φάση :/
FinalGod Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 .Floros αυτό το σιγκ Π σ έδωσα είναι πολύ πιο ωραίο από το προηγούμενο.
SirLionheart Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 .Floros αυτό το σιγκ Π σ έδωσα είναι πολύ πιο ωραίο από το προηγούμενο. :you serious?: Εμένα μου αρέσει αυτή περισσότερο. Είναι η ίδια αλλά σε άλλη φωτογραφία;
Recommended Posts