Jump to content

Recommended Posts

Posted

Άμα δεν πεις και τίποτα φαγώσιμο θα λιώσεις στο τέλος :LOL:

Άσε, κούραση αρκετή λόγω γυμναστηρίου. Έχω μια σαλάτα (αγγούρι ντομάτα με μια κουταλιά του γλυκού λάδι) με μια κονσέρβα τόνο και δεν μπορώ να τα βάλω. :P

Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο, δεν είμαι αρχάριος στον τομέα αυτό αλλά είχα συνηθίσει από το πατρικό να τα έχω έτοιμα. :/ :troll:

Posted

Άσε, κούραση αρκετή λόγω γυμναστηρίου. Έχω μια σαλάτα (αγγούρι ντομάτα με μια κουταλιά του γλυκού λάδι) με μια κονσέρβα τόνο και δεν μπορώ να τα βάλω. :P

Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο, δεν είμαι αρχάριος στον τομέα αυτό αλλά είχα συνηθίσει από το πατρικό να τα έχω έτοιμα. :/ :troll:

Και εσύ σαν εμένα έγινες... εμένα όποτε με βλέπει η μάνα μου να σηκώνομαι μου έχει έτοιμο τον φραπέ χαχαχαχαχαχα :-beep- yeah:

Posted

Και εσύ σαν εμένα έγινες... Eμένα όποτε με βλέπει η μάνα μου να σηκώνομαι μου έχει έτοιμο τον φραπέ χαχαχαχα :-beep- yeah:

Βγάλε ένα αντίγραφο της μητέρας σου και στείλε το απ' εδώ. :poker face:
Posted

Βγάλε ένα αντίγραφο της μητέρας σου και στείλε το απ' εδώ. :poker face:

:LOL: χαχαχαχαχαχαχα κάτσε να δω άμα κάτσει πρώτα! :LOL: :P

Posted

:LOL: χαχαχαχαχα κάτσε να δω άμα κάτσει πρώτα! :LOL: :P

Ίσως ένα shopping therapy την έκανε να σκεφτεί καλύτερα. Τα έξοδα τα πληρώνει ο Maxtor. Χαχαχαχα.
Posted

Μερα  :happyforever: :happyforever: :happyforever:

Posted

Ίσως ένα shopping therapy την έκανε να σκεφτεί καλύτερα. Τα έξοδα τα πληρώνει ο Maxtor. Χαχαχαχα.

Τώρα ειδικά σωθήκαμε !!!! :LOL:

Posted

test

Πες καλύτερα ένα τοστ να είσαι μέσα... μας άνοιξε που μας άνοιξε την όρεξη ο SirLionheart :dat:

Posted

Πες καλύτερα ένα τοστ να είσαι μέσα... μας άνοιξε που μας άνοιξε την όρεξη ο SirLionheart :dat:

Not sure if μπετόβλακας or just βλάκας..
Posted

εγώ σας φταίω που γίνανε όλοι στα καλά καθούμενα spammers?? :LOL:

Posted

εγώ σας φταίω που γίνανε όλοι στα καλά καθούμενα spammers?? :LOL:

tous ksepernas siga siga  :troll:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...