Matthew Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 Γιατί είστε αναστατωμένοι παιδιά? Έβγαλε τα αποτελέσματα του SOTM και έγραψα "Gz for the winners for the fair vote poll " και μου το έκανε delete για spam ο μπετόβλακας,και τώρα βρίζει επειδή είναι ένα λάθος της κοινωνίας.
FighterBoss Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 τόσο αναστατωμένοι ! λελε Γιατί άλλαξες όνομα εσύ? Δεν μ'άρεσε και δεν ήξερα τι να βάλω οπότε το έκοψα στη μέση. λελ.
FinalGod Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 Έβγαλε τα αποτελέσματα του SOTM και έγραψα "Gz for the winners for the fair vote poll " και μου το έκανε delete για spam ο μπετόβλακας,και τώρα βρίζει επειδή είναι ένα λάθος της κοινωνίας. Εσύ άρχισες τα flames ρε κάθαρμα..... λελε Δεν μ'άρεσε και δεν ήξερα τι να βάλω οπότε το έκοψα στη μέση. λελ. Τώρα από FB θα σε λέμε B ρε?
FighterBoss Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 Εσύ άρχισες τα flames ρε κάθαρμα.....Τώρα από FB θα σε λέμε B ρε? Ένας νοήμων και λογικός άνθρωπος θα με έλεγε Boss.. Τώρα εσύ πες με και Φολέγανδρο λελ
FinalGod Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 Ένας νοήμων και λογικός άνθρωπος θα με έλεγε Boss.. Τώρα εσύ πες με και Φολέγανδρο λελ Χαχαχαχαχα
Matthew Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 Εσύ άρχισες τα flames ρε κάθαρμα..... Ναι είμαι γνωστός flamer
ExTrEmEDwarf Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 true story.... βγάλε απο το https:// το s στο τέλος και μην βάλεις youtube tags
Recommended Posts