Destorion Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Ήταν να φύγεις 5 σελίδες πριν. Α μπα θα κάτσω να βλέπω τις παπαριές που γράφεις για να έχω να λέω τα καλύτερα στον καθένα ξεχωριστά.
Vazelos Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 exile χωρίς να θέλω να γίνω κακός αλλά έτσι όπως είσαι φίλε ούτε η μάνα του dask δε σου κάθετε
Destorion Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 ΚΩΛΟΣΕΣ Π Ο Υ Τ Α Ν Α Κ Ι ? Εσύ έκλασες ή ακόμα στο χέσιμο είσαι? ;)
MiraDBZ Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Εσύ έκλασες ή ακόμα στο χέσιμο είσαι? ;) Σε παρακαλώ μην ποστάρεις εδώ. Μολύνεις το τόπικ. Εσύ και τα φιλαράκια σου.
CarmineAngelo Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Α μπα θα κάτσω να βλέπω τις παπαριές που γράφεις για να έχω να λέω τα καλύτερα στον καθένα ξεχωριστά. Είδες που είσαι κουνιστός , όλο για πούτσες και αρχίδια μιλάς και μετά μας λες ανώμαλους.
Voqus Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 exile χωρίς να θέλω να γίνω κακός αλλά έτσι όπως είσαι φίλε ούτε η μάνα του dask δε σου κάθετε
Recommended Posts