Jump to content

Recommended Posts

Posted

για κακή σου τύχη ομως,ο μαξτορ σε έκανε πουτάνα με τα πμ στο σταφφ σέξιον.

και δεν χρειάζεται να μιλήσω για τα πμ που στέλνεις σε εμένα και στον τζάστις,ή μήπως χρειάζεται;

ε και?

Posted

Σας κάνει κουμάντο ένας 19χρονος τι κρίμα.

Τουλάχιστον έχω μυαλό σε σχέση με άλλους που το παίζουν μεγαλύτεροι . Γιατί δεν το έχω σε τίποτα να φύγεις και με αυτό το account . Έχεις γίνει ρεζίλι σε όλο το φόρουμ και ακόμα συνεχίζεις .

Posted

Τουλάχιστον έχω μυαλό σε σχέση με άλλους που το παίζουν μεγαλύτεροι . Γιατί δεν το έχω σε τίποτα να φύγεις και με αυτό το account . Έχεις γίνει ρεζίλι σε όλο το φόρουμ και ακόμα συνεχίζεις .

έχει καμία σημασία πλέον?

Posted

Άμα σου δώσει 20€ θα ηρεμησεις;

Posted

αυτό που την μια το παίζεις ιστορίας και την άλλη το γυρνάς σε κλάμα,είναι ταλέντο.
Posted

αυτό που την μια το παίζεις ιστορίας και την άλλη το γυρνάς σε κλάμα,είναι ταλέντο.

θέλω να γίνω ηθοποιός και αυτό το ενοοώ σοβαρά.

Posted

koita ligo tin party su k des esena se sigkrisi me ton "19xrono" pu les poso zwo eise esi mprosta se auton k meta lete gia mena!

Posted

θέλω να γίνω ηθοποιός.

Πάντως να ξέρεις έχεις και ένα σταφφερ που είναι με το μέρος σου και σε νοιάζεται.

Posted

οχι justice,μην του κάνεις τιποτα.

γιατί μετα θα στέλνει πμ και θα λέει ξέσπασα επειδή η γάτα μου είχε περίοδο,συγνώμη κλπ.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...