Invis™ Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 Δεν είπα να απαγορευτεί το φλαμε ούτε είπα ποτέ πως αυτό που έκανε ο Δασκ είναι σωστό. Αλλά όχι επειδή τον είπα μπετόβλακα να μου κάνει και δεκάρμα. Και όπως είπε ο Δικαιοσύνης ήταν η δεύτερη φορά που το έκανε.
Dask Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 Den vlepw flame ma gt twra? Pou eisai Dask? o admin milaei me Greeklish :D Pws kai den sxoliazeis? lmao cyaaaaaaaaaaa Δεν με πειράζουν τα greeklish ανάπηρε, τα καρκινιάρικα greeklish με πειράζουν
Maxtor Posted August 5, 2013 Author Posted August 5, 2013 Του admin διαβάζονται χωρίς να μου δώσουν καρκίνο στα μάτια, εσύ γράφεις παραπληγικά και είναι δυσνόητα γιατί προφανώς δε ξέρεις την ελάχιστη ορθογραφία και ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΑ GREEKLISH! Ok κοψτε τωρα λιγακι γιατι ξεφυγαμε. Το κανω locked.
Stewie Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 Ok κοψτε τωρα λιγακι γιατι ξεφυγαμε. Το κανω locked. Unlocked. ;D
FinalGod Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 Τα pm μιναρα, ΘΑΥΜΑΣΕ Το είδα. ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΩ ΜΗΝ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΩ.
Invis™ Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 Το είδα. ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΩ ΜΗΝ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΩ. Έχεις τις ευχές μου!
Dask Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 Το είδα. ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΩ ΜΗΝ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΩ. Γαμιέσαι αρχίδι, από τις 5 το φτιάχνω και τελείωσα τώρα. Έπρεπε να πεις "μπράβο, το έκανες καλύτερο απ'ότι θα το έκανα εγώ που ασχολούμαι με photoshop 27 χρόνια".
Dask Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 Έβαλα c4d, κοίτα πόσο ωραίο βγήκε το c4d. Και τα brushes οι θάμνοι μπροστά. Ούτε 1 tutorial δεν είδα ο γαμιόλης.
Recommended Posts